Home>>Easy Catalan>>Què hem fet aquest 2022?
Easy Catalan

Què hem fet aquest 2022?

Ja s’ha acabat l’any! I com cada any, toca mirar enrere per veure on érem i fins on hem arribat.

Aquest any 2022 ha sigut i serà un dels més importants del projecte d’Easy Catalan, i juntament amb el 2023, que ara comença, serà un gran punt d’inflexió.

Quan vam començar l’any publicàvem 2 episodis del pòdcast i 2 vídeos cada mes, però finalment hem acabat publicant 29 pòdcasts i 28 vídeos (bastant més del previst). I aquest 2023 ja publicarem 4 episodis del pòdcast i 4 vídeos al mes!

A més a més, aquest 2022 hem estrenat el canal de YouTube del pòdcast, perquè tots aquells que no acostumen a fer servir aplicacions de podcàsting també en puguin gaudir.

El 2022 també ha sigut l’any en què s’ha consolidat la nostra comunitat de mecenes a Discord, on cada setmana fem 4 xerrades per practicar el català. I parlant de Discord, una d’aquestes xerrades és el club de lectura que impulsa l’Aleida i  que s’ha estrenat fa molt poc.

També hem posat molts més avantatges a disposició dels nostres mecenes. Ara ja teniu disponible els exercicis de tots els nostres vídeos. A més a més, preparem l’ajuda de vocabulari per a tots els episodis del pòdcast, vam sortejar 6 llibres entre els mecenes, vam fer un vídeo especial a Perpinyà després d’arribar a 100 mecenes… I quan arribem a 180 mecenes farem marxandatge d’Easy Catalan i organitzarem un megasorteig!

L’últim trimestre d’aquest any també ha estat ple d’emocions, perquè la Generalitat ens ha donat dues subvencions molt importants que ens ajudaran a finançar el projecte aquest 2023. I no ens podem oblidar que ens han donat un premi! L’associació Llengua Nacional ens va atorgar el premi que convoquen cada any, en reconeixement de la tasca pel foment de la llengua catalana que fa Easy Catalan.

I per últim, l’increment de mecenes que hem tingut aquest any ha sigut espectacular! Vam començar l’any amb 70 mecenes i hem acabat amb 140! Hem doblat la xifra! Us estem molt agraïts, perquè sou els que feu possible aquest projecte. Us imagineu que l’any que ve la tornéssim a doblar? Seria espectacular!

Aquest 2023 tenim molts projectes en marxa i ja us n’avanço dos dels més rellevants: al juliol farem un campus d’estiu presencial a Barcelona i estem preparant un curs en línia de nivell inicial!

Esperem portar-vos moltes més sorpreses!

Que passeu un bon any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *