Home>>Easy Catalan>>Què és l’art? | Easy Catalan 58
Easy CatalanVídeos

Què és l’art? | Easy Catalan 58

No us heu preguntat mai què és, l’art? Com que no hem quedat satisfets amb la definició que ens donava el diccionari, hem anat als carrers de Vic a preguntar a la gent què és l’art, de quina disciplina artística gaudeixen més i si són artistes en alguna cosa.

Jo mai m’havia fet aquesta pregunta, i em va sorprendre molt que rebéssim tantes respostes diferents. Quan pensem les preguntes dels nostres vídeos sempre ens fa por que la pregunta sigui massa complexa o no s’entengui, i pensava que amb una pregunta tan abstracta (“Què és, l’art?”), ens passaria això, que la gent s’encallaria o no sabria què respondre. Quina sorpresa més agradable descobrir que no, que la gent té moltes més inquietuds artístiques que jo! Així que ja podeu agrair a la Sònia aquesta proposta de vídeo, que va ser tot collita seva!

Per cert, suposo que ja us heu fixat que sovint aprofitem que sortim al carrer a fer entrevistes per fer dos vídeos alhora. Doncs a aquests mateixos entrevistats els podreu tornar a veure en un vídeo que es publicarà d’aquí a uns mesos i en què parlem de les perruqueries i del fet d’anar a tallar-se els cabells!

I vosaltres, què penseu que és, l’art? Ens hem deixat alguna cosa al vídeo? Sou artistes? Expliqueu-nos-ho tot als comentaris!

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *