Home>>Catalannets>>En marxa el club de lectura d’Easy Catalan
CatalannetsEasy Catalan

En marxa el club de lectura d’Easy Catalan

Aquest mes de novembre, els membres de la comunitat de Discord d’Easy Catalan estan d’enhorabona: s’ha posat en marxa el seu club de lectura en català!
 

A iniciativa d’alguns dels participants de les xerrades de Discord, als quals els agrada molt llegir, s’ha creat aquest nou espai de trobada dedicat a la literatura catalana. L’objectiu és quedar una hora a la setmana i comentar els relats o capítols acordats, tal com s’indica al canal del club de lectura del Discord la setmana anterior. És, en definitiva, una manera d’aprendre el català a través de la lectura i la conversa.

L’obra triada per inaugurar aquest nou projecte ha estat El perquè de tot plegat, de Quim Monzó. Aquest llibre de relats breus és perfecte per al club de lectura, perquè és prou accessible pel que fa a la llengua i, alhora, proposa molts temes controvertits pel que fa a la manera com ens relacionem els humans que animen molt el debat. Les trobades estan sent d’allò més divertides i interessants, i als participants ens està encantant endinsar-nos en l’univers Monzó.

Si tu també vols participar en el club de lectura i conèixer més a fons la literatura catalana, pots ser membre de la comunitat d’Easy Catalan a partir de 5 € al mes. T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *