Home>>Catalannets>>L’Associació Catalannets forma part dels projectes Singulars
CatalannetsEasy Catalan

L’Associació Catalannets forma part dels projectes Singulars

Aquest any 2023, l’Associació Catalannets ha tingut l’oportunitat de ser un projecte Singular dins el Programa d’Economia Social i Solidària de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement ens ha estat atorgat pel nostre compromís i dedicació a l’ensenyament del català a les xarxes mitjançant la nostra plataforma Easy Catalan. 

 

Els Projectes Singulars tenen com a principal objectiu la generació d’ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses i nous mercats, tot això en el marc de l’economia social i cooperativa. Aquesta iniciativa també busca aprofitar oportunitats estratègiques del sector d’activitat o del territori en què es desenvolupen. És un enfocament innovador que reforça la importància de l’economia social i solidària com a motor de creixement i benestar en la nostra comunitat.

 

L’economia social és un concepte que es basa en la creació d’oportunitats mitjançant empreses democràtiques, que generen feina estable i de qualitat. Aquest tipus d’organitzacions estem arrelades al territori i tenim un paper cohesionador essencial a les nostres comunitats. La Generalitat de Catalunya ha reconegut aquesta importància i ha impulsat programes d’economia social com la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, els projectes singulars i el suport a les entitats representatives. Aquestes iniciatives contribueixen de manera significativa a la construcció d’una societat més justa i equitativa.

 

Per a l’Associació Catalannets, ser part del Programa d’Economia Social i Solidària ha suposat un impuls fonamental. Gràcies a la dotació econòmica del programa, de 42.788 €, hem estat capaços de desenvolupar un curs d’autoaprenentatge per als aprenents de català i augmentar la producció d’episodis del pòdcast de 2 a 4 al mes i de vídeos també de 2 a 4 al mes. Això ha estat essencial per seguir amb el nostre compromís de facilitar l’accés a les eines que promocionen la nostra llengua. El català és una part fonamental de la nostra identitat i cultura, i creiem fermament en la seva preservació i promoció.


Aprofitem aquest espai per agrair el suport del Programa d’Economia Social i Solidària de la Generalitat de Catalunya en nom de l’Associació Catalannets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *