Home>>Easy Catalan>>Per què tens fills? | Easy Catalan 82
Easy CatalanVídeos

Per què tens fills? | Easy Catalan 82

Teniu fills? Us agradaria tenir-ne? Per què? Us penediu d’alguna cosa? Aquestes són algunes de les preguntes que fem a la gent que ens hem trobat per Solsona en aquest vídeo.

Com podeu veure, malgrat tractar-se d’un tema molt personal, els entrevistats es presten a explicar la seva experiència i les seves decisions vitals. L’equip va trobar una mostra prou representativa, des de gent jove sense fills fins a persones de més edat que ja tenen nets.

Entre les persones amb fills, n’hi ha que creuen que potser els van tenir una mica massa aviat i d’altres una mica massa tard. En general, però, és bonic comprovar que no es penedeixen de les seves decisions i estan molt orgullosos de la seva canalla.

Per altra banda, un altre tema que comenten i em sembla interessant són les raons per les quals les persones joves no tenen fills tan aviat. La majoria estan d’acord en què avui en dia la vida és més cara i que es tenen altres prioritats que endarrereixen el fet de tenir fills.

En definitiva, però, els participants del vídeo veuen el fet de tenir fills de manera molt positiva. I vosaltres, què en penseu?

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *