Home>>Easy Catalan>>Vocabulari de la roba en català | Super Easy Catalan 12
Easy CatalanVídeos

Vocabulari de la roba en català | Super Easy Catalan 12

Aquest vídeo forma part de la sèrie dels Super Easy, que vol dir que està dirigit a les persones que estan començant a aprendre català i necessiten conèixer la gramàtica i el vocabulari més bàsics. En aquesta ocasió, coneixem el nom de les peces de roba i dels complements!
 
Es tracta d’un vídeo molt divertit i dinàmic, amb el debut de la Sara i el de la Lara. La Sara ja la deveu conèixer, a hores d’ara, perquè és col·laboradora de l’equip i apareix en els vídeos, ajuda amb els subtítols i molt més. La Lara és membre de la nostra comunitat, que si encara no sabeu com funciona, ja podeu córrer a easycatalan.org/membership per descobrir tots els avantatges que us ofereix el nostre servidor de Discord.
 

A més a més, aquest vídeo està gravat a Sant Feliu de Guíxols, el poble natal de la Sara. Està situat a la Costa Brava, una zona coneguda per les seves boniques platges.

Una curiositat d’aquest municipi és que se l’ha considerat, de manera no oficial, la capital de la Costa Brava. Això es deu al fet que, històricament, era el poble amb més potència industrial pel fet de produir taps de suro. Al final de l’època franquista, però, va seguir el model turístic massiu dels seus pobles veïns i ara aquest n’és el sector econòmic principal.

Una cosa que em fa molta gràcia d’aquest vídeo és quan el Joan diu a la Sara que és molt consumista per voler anar de botigues. La veritat és que quan jo vaig a aquests pobles de costa tan bonics i em ve de gust passejar sempre em sento molt atreta per les botigues que tenen tantes coses maques exposades al bell mig del carrer. Soc com les mosques a la mel!

Darrerament, però, he intentat ser més conscient i no fer tantes compres impulsives, sinó pensar sempre ben bé què és el que necessito abans de gastar. Tant la meva butxaca com el planeta ho agraeixen!

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *