Home>>Easy Catalan>>Pots llegir en català? | Easy Catalan 47
Easy CatalanVídeos

Pots llegir en català? | Easy Catalan 47

Tal com podeu veure a l’inici del vídeo, no estava previst que fos jo qui fes de presentador. La nostra idea era que la Sílvia fos la presentadora, i jo, com sempre, el càmera. Però resulta que els nostres companys d’Easy Languages van decidir que gravaríem els vídeos de tots els canals alhora. I en aquell moment l’Andreu no hi era, així que vam haver d’improvisar. I tot i que a la introducció del vídeo fem una mica de teatre, en realitat va anar bastant així.

Per tant, la Sílvia se’n va anar a respondre a les preguntes i jocs dels nostres companys d’Easy Languages mentre jo presentava el vídeo. Aquí teniu els vídeos on va participar la Sílvia:

I jo em vaig posar a buscar algú que ens ajudés amb la càmera, perquè per desgràcia encara no s’aguanten soles. Vam tenir la sort que en Justin, un company d’Easy Languages, es va oferir a ajudar-nos tot i que no havia gravat mai amb la càmera. I finalment vam poder gravar el vídeo.

En el guió que van preparar l’Andreu i la Sílvia hi havia 20 paraules en català que havien d’intentar llegir els nostres convidats, però quan vam tenir el vídeo acabat, eren massa paraules, i el vídeo durava més de 20 minuts, així que vam decidir retallar paraules perquè fos més curtet. Les paraules que vam triar inicialment van ser seleccionades pels sons “difícils” que contenien, i a més a més, un cop havíem explicat un so o una norma, intentàvem que la paraula a continuació fos una excepció, o un so diferent per la mateixa lletra o conjunt de lletres. Sí, som malvats i els volíem confondre…

Gravar el vídeo va ser una tortura, perquè com que els participants anaven passant d’una gravació d’un canal a una altra, sempre teníem cua per participar en el vídeo, i no vam poder parar ni un moment. Van ser més de 3 hores drets sense moure’ns del lloc… Va ser molt cansat, i tant el Justin com jo vam acabar fets pols.

Esperem que us agradi molt el vídeo!

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *