Home>>Catalannets>>Quina és la teva llibreria preferida? | Easy Catalan 98
CatalannetsEasy CatalanVídeos

Quina és la teva llibreria preferida? | Easy Catalan 98

A l’equip d’Esay Catalan ens agrada molt la llengua, però també ens agrada molt la cultura. Creiem que una de les millors maneres de fer cultura és visitant les llibreries, comprant i llegint llibres en català! I és que la lectura té molts avantatges, et permet aprendre idioma, descobrir idees noves, identificar-te amb els personatges d’una història, i fins i tot, viatjar. 

 

No fa gaire vam fer un pòdcast on us recomanàvem diferents lectures amb la intenció de donar-vos idees ara que s’acosta Sant Jordi. Avui, hem volgut publicar un vídeo en què la Valentina i l’Andreu ens ensenyen algunes de les llibreries de Barcelona. També aprofiten l’ocasió per preguntar a la gent sobre quina és la seva llibreria preferida, si prefereixen comprar per internet o a la botiga física i, finalment si creuen que les llibreries estan en perill d’extinció i, per tant, acabaran desapareixent. Si us agraden les llibreries i voleu saber l’opinió dels entrevistats us recomano que mireu el vídeo!

 

Personalment, aquest és un dels meus vídeos preferits perquè soc una apassionada dels llibres i la lectura. Tot i que reconec que tenir tots els llibres disponibles en una plataforma digital és molt còmode, soc del parer que els llibres s’han d’anar a comprar a la llibreria física, tant si saps quin vols com si no. Senzillament perquè l’experiència de mirar, comparar i remenar llibres, l’olor, el silenci i l’ambient característic que trobeu a les llibreries no es pot experimentar comprant per internet. A més, en una llibreria pots fer moltes altres coses a banda de comprar llibres, pots assistir a presentacions, actes relacionats amb la lectura i la meva preferida: comentar les lectures amb el meu llibreter de confiança! 

 

Vosaltres soleu anar a la llibreria física o preferiu comprar per internet? Quina és l’activitat que més soleu fer en una llibreria? Expliqueu-nos-ho als comentaris!

 

Després de veure aquest vídeo només desitjo una cosa: que les llibreries físiques no desapareguin, ni tampoc els llibres en paper, però això depèn només de nosaltres així que si us plau, ajudeu-nos a fer-ho possible!

 

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *