Home>>Easy Catalan>>Quina és la pitjor cita que has tingut mai? | Easy Catalan 65
Easy CatalanVídeos

Quina és la pitjor cita que has tingut mai? | Easy Catalan 65

En aquest vídeo, vam sortir al carrer per preguntar a la gent sobre les seves millors i pitjors cites amoroses. Els resultats van ser variats i sorprenents, amb alguns dels entrevistats compartint històries ben boges i divertides que ens van causar un bon tip de riure.

Entre les millors cites, diverses persones van explicar històries romàntiques, especialment sobre les seves primeres cites amb les seves parelles actuals. Encara sort! Ens van explicar com van conèixer la seva parella i com van passar aquell dia tan especial. És curiós que, sovint, les cites que recordem amb més estima solen ser senzilles, per exemple de quedar per anar a sopar o fer una birra que sovint s’acaba allargant.

Però també ens van explicar històries ben surrealistes, entre les quals una de molt desastrosa amb viatge transoceànic inclòs! No tenen pèrdua, heu de mirar el vídeo!

Les històries dels entrevistats em van fer reflexionar sobre quina ha estat la meva pitjor cita. Una vegada vaig quedar amb un noi que m’agradava molt a un bar on feien un recital de poesia. Es va presentar una hora i mitja tard (es va perdre gairebé tot el recital) i amb dos paios que havia conegut aquella setmana. Després, quan vam anar a prendre alguna cosa tots quatre em va dir que tenia xicota i, finalment, em va fer anar per uns carrerons tenebrosos on li van acabar robant la cartera. Sort que avui dia és la meva parella, perquè si no no l’hi hauria perdonat!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *