Home>>Catalannets>>Visitem les Terres de l’Ebre | Easy Catalan 97
CatalannetsEasy CatalanVídeos

Visitem les Terres de l’Ebre | Easy Catalan 97

Aquest és l’últim vídeo que vam gravar durant el viatge que alguns membres de l’equip d’Easy Catalan vam fer a Amposta el passat febrer.

Els ampostins ens van explicar tot de recomanacions per fer durant la nostra estada i també ens van fer algunes recomanacions gastronòmiques. Els municipis de Deltebre, la Cava, la Ràpita, la Ribera o Poblenou del Delta van ser els més recomanats. D’altra banda, també ens van aconsellar visitar indrets com el castell d’Ulldecona, els Ullals de Baltasar, la Torre de la Carrova, el Museu de les Terres de l’Ebre, el museu de la Casa de Fusta, la badia del Fangar o la muntanya Foradada, entre molts d’altres.

Pel que fa al plat estrella, sabeu quin ens van dir? La paella! Per descomptat! I és que el menjar preferit dels ebrencs és l’arròs. A més, el cuinen de moltes maneres, sec, caldós, bullit, pelat… Tot i això, també tenen unes postres d’allò més exquisides, com ara els pastissets de cabell d’àngel o el coc en maçana, típic de Sant Joan.

Durant les nostres estones lliures entre gravació i gravació, vam poder visitar el pont penjant, el centre històric, el centre comercial i les cases modernistes d’Amposta. També vam poder passejar pels Ullals de Baltasar, que he de dir que són uns aiguamolls molt bonics, fins i tot a l’hivern, i ideals per anar-hi en bicicleta. Vam anar a la platja i vam acabar dinant a la Casa de Fusta, que vam descobrir que a part d’un museu també hi ha un restaurant. La paella que vam menjar-hi era espectacular i, juntament amb els pastissets de cabell d’àngel que vam tastar i comprar com a record pels de casa, va ser el colofó perfecte d’un viatge d’allò més divertit!

Heu estat mai a les Terres de l’Ebre? Coneixeu algun altre indret que no hàgim esmentat? Expliqueu-nos-ho als comentaris!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *