Home>>Easy Catalan>>Els guanyadors del concurs de Sant Jordi!
Easy CatalanVídeos

Els guanyadors del concurs de Sant Jordi!

Aquest any vam voler celebrar Sant Jordi de manera especial organitzant el primer Concurs de Sant Jordi Easy Catalan de creació de continguts! 

 

Per participar-hi es podia fer o bé en la categoria d’àudio o bé en la categoria de vídeo. En ambdues categories calia gravar o bé un àudio o bé un vídeo acabant la frase “Estic aprenent català, és clar que…” com a mínim tres vegades. 

 

Dimarts 23 d’abril, al directe de YouTube es van anunciar els guanyadors de la categoria de vídeo i dijous 25, es van anunciar els guanyadors de la categoria d’àudio a l’episodi del pòdcast. Us recomanem mirar aquest vídeo i escoltar l’episodi del pòdcast per veure els continguts dels participants i quines van ser les valoracions del jurat, que va estar format pels membres de l’equip! 

 

Els guanyadors van ser: 

 

Categoria Vídeo: 

1r lloc: Léna

2n lloc: Armin

Premi especial: Jan 

 

Categoria Àudio:

1r lloc: Mar

2n lloc: Gabriella

 

La veritat és que tots els participants ho van fer d’allò més bé i va ser molt difícil escollir-ne els guanyadors, així que només ens queda felicitar-vos i agrair-vos la vostra participació. Gràcies a vosaltres, el català va ser present a les xarxes socials i persones d’arreu del món van poder veure altres aprenents parlant en català sense vergonya!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *