Home>>Easy Catalan>>Les parts del cos | Super Easy Catalan 26
Easy CatalanVídeos

Les parts del cos | Super Easy Catalan 26

Avui us portem el segon vídeo que vam gravar amb els participants del primer Campus d’Estiu d’Easy Catalan! 
 
Com sabeu, el passat juliol vam gaudir d’aquest campus que tenia com a objectiu que els aprenents de català poguessin practicar la llengua tot el dia i, de pas, passar-nos-ho superbé! Si mireu el vídeo, podeu veure que així va ser!!!
 
Ja podeu intuir pel títol que vam fer un Super Easy dedicat a les parts del cos. El vam pensar per persones que estan començant a aprendre català pràcticament de zero, utilitzant exemples molt fàcils d’entendre i il·lustratius de cada part del cos.
 
I, és clar, tractant-se d’un vídeo, necessitàvem un home de palla que ens servís per anar assenyalant les parts del cos… i vaig ser jo qui es va sacrificar per l’equip.
 
No us mentiré, em fa una mica de vergonya veure’m en el vídeo publicat. Però sé que és per una bona causa, que és fer riure la gent a banda de fer un vídeo didàctic i útil.
 
Així que, dit això, només em queda agrair a l’Andreu per liderar la creació del guió que vam fer entre tots (i per gravar amb la càmera nova) i a tots els participants del campus per prestar-se a fer el ruc amb nosaltres.
 
Espero que gaudiu del vídeo tant com nosaltres ho vam fer gravant-lo!
1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *