Home>>Easy Catalan>>T’estimes el català? | Easy Catalan 31
Easy CatalanVídeos

T’estimes el català? | Easy Catalan 31

Si alguna cosa tenim en comú totes les persones que formem part de la comunitat d’Easy Catalan és que estimem el català. Amb aquest vídeo, vam sortir al carrer a preguntar a la gent si també se l’estimen. Els va entrevistar el Sevan, un nou parlant de la llengua que diu que rep molts agraïments sempre que parla català amb nadius.

Una cosa que m’ha agradat molt del vídeo és que diversos entrevistats explicaven que la seva família o part d’ella prové de fora de Catalunya i que tots s’estimen la llengua catalana.

El meu cas és com el d’un dels entrevistats, que explica que tres branques de la seva família són d’origen castellanoparlant. Tot i això, a casa sempre hem parlat majoritàriament en català i tant el meu pare, català de naixement, com la meva mare, catalana d’adopció, m’han transmès l’amor per la llengua!

L’altra cosa amb la qual em quedo és que, si us hi fixeu, en els comentaris del vídeo a YouTube veureu que hi ha molts nous parlants del català que s’apunten a deixar constància de la seva estima pel català i ens expliquen que l’estan aprenent gràcies als nostres vídeos. Que bonic poder connectar amb tantes persones d’arreu del món gràcies a la nostra llengua!

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *