Home>>Easy Catalan>>43: Què passa a Catalunya?
Easy CatalanPòdcast

43: Què passa a Catalunya?

Notes del programa

Hem gravat vídeos a Lleida, ens han entrevistat en un altre pòdcast, ha sigut la Mercè, s’ha fet el Concurs de Castells, s’ha estrenat el nou Super3… Com veieu, passen moltes coses, i en l’episodi d’avui aprofitem per comentar-les. Som-hi!

Transcripció

Sílvia:
[0:16] Hola, Andreu!

Andreu:
[0:17] Hola, Sílvia!

Sílvia:
[0:18] Com estàs?

Andreu:
[0:19] Bé! Estic… a veure, amb moltes coses, moltes coses que han passat últimament. [A veure.] Sí. Jo, per això, avui et proposaria de no triar un tema del dia, sinó de donar una mica d’espai per parlar d’aquestes coses que van passant rere la càmera i rere els micros, no?, a Easy Catalan, a les nostres vides, a Catalunya…

Sílvia:
[0:43] D’acord.

Andreu:
[0:46] Perquè entre que gravem una cosa i una altra, moltes vegades, doncs, s’han mogut molt fils i… i això, i han passat moltes coses, no?

Sílvia:
[0:54] Sí, exacte. Doncs si aquest és el tema que farem avui, a mi m’agradaria molt parlar, primer de tot, de quan vam anar a Lleida.

Andreu:
[1:02] Ah, endavant, sí.

Sílvia:
[1:04] La veritat és que, ja sabeu que vam anar, abans de la pandèmia, a Reus i Tarragona, ara fa poques setmanes vam anar a Perpinyà i ara hem anat un cap de setmana a Lleida a gravar també dos vídeos, i m’agrada molt, o sigui, el fet aquest de trobar-nos, passar el cap de setmana junts… Fer feina, també, no?, perquè estem gravant dos vídeos… Visitar una mica la ciutat… No sé, m’ho passo molt bé i m’agradaria continuar fent aquests caps de setmana a diferents llocs.

Andreu:
[1:34] Sí, a més, és un cap de setmana curt, perquè són dos dies, vam anar-hi dissabte al matí i vam marxar diumenge al vespre, a la tarda, és curt però intens, no?, i al final acabem molt cansats, perquè… [Rendits.] Sí, sí, fer vídeos al carrer, fer entrevistes, és força cansat, no?, perquè és anar amunt i avall, gravar aquí, gravar allà, aturar la gent… Estar molt atent, perquè també, fer entrevistes requereix un esforç, no?, de… d’atenció, de concentració, però… però bé, jo també, molt content, perquè ja tocava, ja tocava anar a Lleida després de 4 anys fent Easy Catalan i haver-nos mogut per tants… per tantes ciutats. Havíem estat a les tres capitals costaneres de Catalunya, faltava Lleida, no? La capital de l’interior. Sí, va estar molt bé, va estar molt bé, i penso que sortiran dos vídeos ben bonics i ben interessants.

Sílvia:
[2:28] Sí, molt divertits.

Andreu:
[2:30] El primer dia recordo que les primeres entrevistes van costar una mica, però després vam agafar el ritme i al final… bé, m’ho vaig passar molt bé, tant amb els entrevistats que vam trobar com amb tu i el Matthew, que vau intentar endevinar el significat de diverses paraules lleidatanes i va ser molt divertit.

Sílvia:
[2:50] Home! És que si ens fas un concurs, Andreu, com vols? Com vols que no reaccionem així?

Andreu:
[2:55] En fi. Un altre dia farem un episodi específic sobre el català de Lleida, del pòdcast, no? A part dels vídeos.

Sílvia:
[3:02] Però també en format concurs, i jo ho he d’endevinar, o no?

Andreu:
[3:05] Com vulguis. Sí, podríem fer-ho així.

Sílvia:
[3:06] Va, va, va. Va, vinga.

[…]

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *