Home>>Easy Catalan>>Les millors pel·lícules catalanes, amb els Criticutres | Easy Catalan 23
Easy CatalanVídeos

Les millors pel·lícules catalanes, amb els Criticutres | Easy Catalan 23

Que trempats, aquests Criticutres! He de confessar que abans de fer aquest vídeo no els coneixia, però la idea de gravar-se dins el cotxe comentant pel·lícules i sèries em sembla molt encertada, perquè quantes converses d’aquest tipus no hem tingut tots nosaltres mentre viatjàvem?

El Joan, en canvi, sí que els coneixia, i va ser ell qui va voler proposar-los de col·laborar amb Easy Catalan fent un vídeo sobre les millors pel·lícules en català. Com veiem en el vídeo, hi va haver alguns incidents en el sistema de puntuacions i la primera posició va estar molt renyida, però penso que el que és important és la selecció de pel·lícules que van fer. Són les següents:

– Salvador Puig Antich, dirigida per Manuel Huerga (2006)

– Estiu 1993, dirigida per Carla Simón (2017)

– La vampira de Barcelona, dirigida per Lluís Danés (2020)

– Els dies que vindran, dirigida per Carlos Marqués-Marcet (2019)

– Pa negre, dirigida per Agustí Villaronga (2010)

Si no heu vist aquestes pel·lícules, fieu-vos del criteri dels Criticutres i mireu-les un dia d’aquests. Jo les he vist totes excepte La vampira de Barcelona, i la meva favorita és…

Doncs no, no us ho diré! Si ho voleu saber, ho descobrireu escoltant el pòdcast d’Easy Catalan, on hem fet un seguiment de la persona més aclamada i premiada aquests últims anys en el món del cinema català.

Apa, siau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *