Home>>Easy Catalan>>Per què la Patum és com és? | Easy Catalan 100
Easy CatalanVídeos

Per què la Patum és com és? | Easy Catalan 100

Ara que ve Corpus, el Berguedà s’omple de música, foc, folklore, llegenda, espectacle… però, sobretot, d’orgull de pertànyer a la comarca i poder celebrar una festa històrica única. 

Saps què és la Patum, com funciona i, sobretot, per què és com és? Mira aquest vídeo on els mateixos berguedans t’ho expliquen!

Enguany la Patum se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny, i si no hi has anat mai, et recomano que hi vagis! Aquí et deixo el programa perquè puguis consultar tots els actes i celebracions que s’hi faran, però si vols el meu consell, no et perdis el salt de Patum completa del diumenge 2 de juny a les 21.30 h, segons diuen és l’èxtasi i el moment més esperat de la festa!

Si els berguedans del vídeo et convencen i decideixes anar-hi, fes-ho amb precaució, vesteix-te adequadament per protegir-te del foc i porta calçat còmode i apte per suportar les múltiples trepitjades, són un mal inevitable. El més important és que deixis que els mateixos berguedans t’expliquin com funciona la Patum i que no els tinguis por, malgrat que sembli que això del foc els torna una mica bojos, són molt bona gent i sempre ajuden a tothom! 

Hi aniràs? Si decideixes anar-hi, explica’ns-ho als comentaris!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *