Home>>Easy Catalan>>Les millors anècdotes compartint pis | Easy Catalan 38
Easy CatalanVídeos

Les millors anècdotes compartint pis | Easy Catalan 38

L’experiència de conviure amb altres persones és un tema sobre el qual tothom té alguna cosa a dir, perquè tots, absolutament tots, hem compartit habitatge alguna vegada a la vida, encara que sigui només a casa dels pares o del lloc on ens hàgim criat.

En el meu cas, si penso totes les cases i pisos en què he viscut (i per viure entenc estades d’una durada mínima d’un mes), de seguida perdo el compte: la casa familiar, una residència universitària, un pis d’estudiants, un pis de voluntaris europeus, un altre de joves treballadors, un altre amb amics… i finalment el pis on visc ara amb la meva parella actual.

Amb tot això, tinc anècdotes per donar i per vendre. De fet, amb la Sílvia vam gravar un episodi del pòdcast en què en compartim algunes de memorables. La majoria tenen a veure amb qüestions d’ordre i harmonia convivencials, diguem-ne, com ara l’organització i compliment pel que fa a l’ordre i la neteja, el soroll, el respecte de les normes bàsiques, etc. Coses esperables, més o menys, perquè en un pis compartit, al cap i a la fi, s’hi reuneixen persones que han estat educades en entorns diferents i que, per tant, tenen llindars d’exigència diferents pel que fa a totes aquestes qüestions.

Tot i així, tothom té alguna anècdota que val la pena sentir, per inversemblant o estrambòtica, com demostra aquest vídeo d’entrevistes. Si voleu passar una bona estona, feu clic al play!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *