Home>>Easy Catalan>>12 coses que no has de fer als Països Catalans | Easy Catalan 17
Easy CatalanVídeos

12 coses que no has de fer als Països Catalans | Easy Catalan 17

Mare meva, quina bogeria de vídeo… Si sabéssiu com vam voltar per la ciutat de Barcelona per gravar totes aquestes escenes, us en faríeu creus!

Perquè us en feu una idea:

Vam començar al matí, ben d’hora, al barri de Gràcia, per gravar el gag dels contenidors. A continuació, de camí cap a l’estació de metro de Fontana, vam fer el gag dels horaris de les botigues. La línia verda ens va portar fins a Drassanes, per gravar a la Rambla i a la part del port. En aquell punt, i després d’haver filmat diverses escenes, ja començàvem a estar bastant cansats, però encara teníem feina per endavant, i sabeu on havíem de continuar el rodatge? A Montjuïc! Apa, altre cop al metro fins a plaça Espanya i escales amunt fins al MNAC, on vam rodar la ja famosa escena del pa amb tomàquet (minut 1:23). A més a més, anàvem ben carregats amb tot l’atrezzo!

Però això no és tot! Encara ens faltaven un parell de gags: un el vam gravar a distància amb la Simmer Valenciana, i l’altre el van fer el Joan i la Sílvia des de casa seva, al Berguedà. Clarament, el dia que fem una segona part d’aquest vídeo, ho planificarem molt millor per optimitzar els espais i els recursos.

Ara, les estones que vam viure partint-nos la caixa… allò ja no ens ho treu ningú!

Apa, espero que gaudiu del vídeo i que us serveixi per aprendre alguna de les coses que heu d’evitar de fer als Països Catalans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *