Home>>Easy Catalan>>Ets feliç? | Easy Catalan 85
Easy CatalanVídeos

Ets feliç? | Easy Catalan 85

La Sílvia i una part de l’equip d’Easy Catalan em van venir a veure a Manresa i vam gravar aquest vídeo on preguntem als manresans si són feliços, què és allò que els fa feliç i quin ha estat el moment més feliç de la seva vida. 

Hi ha hagut respostes de tota mena, però tots semblen coincidir en què la felicitat es troba en les petites coses del dia a dia que ens aporten benestar i en els petits moments de qualitat que passem amb la família, els amics i aquells que estimem. 

Gravar aquest vídeo va ser molt divertit i especial per dues raons: la primera té a veure amb els entrevistats i és que va coincidir que dos dels entrevistats feien anys aquell mateix dia i, a més a més, un d’ells ens va explicar que casualment tant ell com la seva xicota eren seguidors d’Easy Catalan, ja que ambdós aprenien català gràcies als nostres vídeos. I la segona raó, i per a mi la més important perquè em toca personalment, és que aquest ha estat el primer vídeo que he gravat amb l’equip d’Easy Catalan. He de dir que ha estat una gran experiència, tant és així que tornaré a repetir-la!

Conèixer una part l’equip d’Easy Catalan en persona, més enllà de l’encomiable tasca que fan per promoure l’ús i l’aprenentatge de la llengua i la cultura catalana a les xarxes socials, ha estat tot un plaer. Són un equip molt humà, divertit i ple d’il·lusió per dur a terme la seva tasca. Afortunadament, he viscut molts moments feliços, però potser un dels últims va ser gravar aquest vídeo!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *