Home>>Easy Catalan>>Quins són els teus racons preferits de Barcelona? | Easy Catalan 26
Easy CatalanVídeos

Quins són els teus racons preferits de Barcelona? | Easy Catalan 26

Barcelona, a banda de ser la capital de Catalunya, és una de les ciutats més turístiques d’Europa. Cada any la visiten milions de persones d’arreu del món per gaudir de la seva arquitectura, gastronomia, recursos naturals i l’ambient fantàstic dels seus carrers.

La ciutat està situada entre el mar i la muntanya, un lloc privilegiat per gaudir del millor dels dos mons. A més a més, els nuclis històrics que van acabar conformant la Barcelona actual, com els barris de Ciutat Vella, Sants o la Vila de Gràcia, tenen cadascun una essència i estètica pròpies, per la qual cosa hi ha molts contrastos. Des dels romanents medievals com Santa Maria del Mar fins a les monumentals obres modernistes de Gaudí i companyia, és una visita imprescindible per als amants de l’arquitectura i l’art.


Els cinc llocs més coneguts de Barcelona per als turistes, que segurament coneixereu, són aquests:

1. La Sagrada Família: Aquesta basílica icònica és la principal atracció turística de Barcelona i un dels monuments més famosos d’Espanya. És una obra mestra de l’arquitectura modernista i va ser dissenyada per Antoni Gaudí.

2. La Rambla: Aquesta avinguda és una de les zones més turístiques de Barcelona, i és coneguda per la seva animació, els seus artistes de carrer i els seus cafès i botigues.

3. El Barri Gòtic: Aquesta zona històrica és una de les més antigues de la ciutat, i és coneguda per les seves estretes rues empedrades, els seus edificis històrics i les seves places pintoresques.

4. El Park Güell: Aquest parc públic és una altra de les obres mestres de Gaudí, i és famós per les seves escultures i edificis modernistes, així com per les seves vistes panoràmiques de la ciutat.

5. La Pedrera / Casa Milà: Aquest edifici modernista és un altre dels treballs de Gaudí, i és famós per les seves formes orgàniques i la seva terrassa amb vistes a la ciutat. És un exemple excel·lent de l’arquitectura modernista que va fer famosa Barcelona.


Si voleu veure la ciutat amb ulls de barceloní o barcelonina, però, heu de fer cas als que la coneixen més bé. No us perdeu el vídeo i afegiu les recomanacions dels nostres entrevistats a la vostra llista de desitjos per a quan visiteu Barcelona!

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *