Home>>Catalannets>>Com aprendre català amb Easy Catalan?

Vols aprendre català al teu ritme des d’on vulguis i quan vulguis? A Easy Catalan t’ho posem fàcil! Ens dediquem, d’una banda, a crear continguts per a l’aprenentatge del català a les xarxes, i de l’altra, a oferir formació per l’aprenentatge del català en línia. Tot seguit te’ls expliquem! 

Continguts per a l’aprenentatge del català a les xarxes

Accés gratuït

 • 1. Els vídeos del nostre canal YouTube 

Subscriu-te al nostre canal i comença a visualitzar tots els nostres vídeos amb subtítols en català, castellà i anglès: http://youtube.com/@EasyCatalan

 • 2. Els nostres pòdcasts 

Subscriu-te als nostres pòdcasts i gaudeix escoltant les nostres converses en català! http://easycatalan.fm

 • 3. Xarxes socials

Segueix-nos i trobaràs altres continguts a les nostres xarxes socials d’Instagram, Twitter i Facebook.

Accés fent-te membre de la nostra comunitat

A banda d’aquests continguts gratuïts, si et converteixes en mecenes podràs gaudir d’altres avantatges que creem exclusivament per als membres de la nostra comunitat:

 • 1. Respecte als vídeos del nostre canal de YouTube

Per a cada vídeo tindràs accés explicacions gramaticals, exercicis, llistes de vocabulari i a la transcripció completa del vídeo en català, castellà i anglès.

 • 2. Respecte als nostres pòdcasts 

Per a cada pòdcast tindràs accés a l’ajuda de vocabulari i a la transcripció completa en català, castellà i anglès. També gaudiràs de l’accés al bonus, un temps extra de pòdcast exclusivament per als membres de la nostra comunitat. Si vols veure com es veu l’ajuda de vocabulari, ho pots fer visitant el canal de YouTube del pòdcast i durant els 3 primers minuts del vídeo: http://youtube.com/@EasyCatalanPodcast/videos

A més a més, per fer-te membre de la comunitat també tindràs accés a: 

 • 3. Converses setmanals a Discord

Podràs participar en les trobades setmanals que organitzem a Discord per practicar el català i fer-la petar entorn diferents temes.

 • 4. Trobades presencials

Podràs participar i gaudir de les trobades presencials per practicar el català i fer sortides culturals que organitzem per als membres de la comunitat i conèixer els integrants de l’Equip d’Easy Catalan.

Formar part de la comunitat d’Easy Catalan és molt senzill, només cal que segueixis els passos que trobaràs a la web: easycatalan.org/membership. Hi trobaràs diferents opcions per subscriure’t segons els teus interessos que tenen un cost d’entre 5 i 15 euros mensuals.

 

Formació per a l’aprenentatge del català

En línea

 • 1. Curs d’autoaprenentatge 

Ja pots adquirir el nostre curs d’autoaprenentatge en línia de nivell A1, amb aquest curs podràs aprendre català des de 0 al teu ritme i des d’on vulguis. Pots comprar-lo a la nostra pàgina web: https://courses.easycatalan.org/

 • 2. Classes de català

També pots contactar amb els nostres professors i reservar classes particulars que s’adaptin al teu nivell i necessitats personals.

 • 3. Sessions de conversa

Si de català ja en saps i només vols practicar-lo, ja pots reservar hores convingudes amb qualsevol dels nostres professors.

 • 4. Cursos de català 

Però si el que vols és compartir l’experiència d’aprendre català, ja pots inscriure’t als nostres cursos de català dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, i C2 que començaran a partir del 8 de gener del 2024.

Per a més informació sobre els nivells, l’horari, el preu i la formalització de la inscripció de les nostres opcions formatives, consulta la web: classes.easycatalan.org 

Presencial

 • El nostre campus d’estiu

També podràs apuntar-te i participar en el nostre campus d’estiu on durant una  setmana organitzem trobades i visites culturals per practicar el català de forma presencial. Pròximament, trobaràs més informació sobre el campus d’estiu 2024 a la nostra pàgina web: easycatalan.org/campus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *