Home>>Easy Catalan>>Encara NO saps això del País Valencià | Easy Catalan 22
Easy CatalanVídeos

Encara NO saps això del País Valencià | Easy Catalan 22

El País Valencià és un territori dels Països Catalans, el que es troba més al sud. La seva capital és València, una ciutat de gran importància històrica, cultural i econòmica. El País Valencià té una població de més de cinc milions d’habitants, distribuïts en tres províncies: València, Alacant i Castelló.

El seu territori és molt divers, amb zones costaneres de platges espectaculars, així com muntanyes i valls de gran bellesa natural. La seva gastronomia és reconeguda mundialment, amb plats com la paella valenciana o el fideuà, i també hi ha una gran tradició festiva, amb les Falles de València com a festa més coneguda.

Per aprendre els fets més curiosos sobre el menjar, la llengua, la cultura i el territori valencians, hem demanat ajuda als youtubers i tiktokers del País Valencià. Són els següents:

La prestatgeria

Al seu canal, la Marta parla de les històries que l’atrapen i que guarden els llibres, les cançons, les pel·lícules, les sèries, les expos, etc.

Claudia Morant

Aquesta tiktokera valenciana penja contingut d’entreteniment, molt sovint sobre la seva vida, per exemple treballant com a fallera

Llet i Vi

En aquest canal de YouTube, els fans de la música valenciana trobaran el seu espai segur! Concerts, festivals i altres elements de la cultura del País Valencià!

Llengua a l’abast

Un canal per als amants de les llengües, especialment del català/valencià! Vídeos curts sobre aspectes lingüístics del valencià.

AinaMonferrer

Al canal de l’Aina trobaràs materials didàctics per aprendre valencià dels nivells C1 i C2: correccions d’expressions, píndoles de normativa, programes per ampliar vocabulari i consells per a tots els tipus de proves oficials.

En Psicoteràpia

Miguel Tejedor és psicòleg sanitari i amb aquest canal aporta contingut educatiu i entretingut a la vegada des de la seva perspectiva professional.

Sobreviu amb Daniel

Us agrada la muntanya? El canal del Daniel és ideal per als alpinistes que vulgueu aprendre tècniques de supervivència i els millors consells!

Simmer Valenciana

La Simmer Valenciana és una streamer de videojocs que fa tot el seu contingut en valencià. Al seu Twitch s’hi parla de Sims, Minecraft, Wow, jocs de terror i molt més.

El coneixement no fa nosa

En aquest canal podreu aprendre un munt de coses interessants sobre història i art… i sempre amb molt d’humor!

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *