Home>>Easy Catalan>>Setmana del Llibre en Català a Barcelona | Easy Catalan 2
Easy CatalanVídeos

Setmana del Llibre en Català a Barcelona | Easy Catalan 2

Aquest va ser el primer dia que ens vam reunir tot l’equip fundador d’Easy Catalan, perquè encara no ens coneixíem tots entre nosaltres. Vaig conèixer l’Andreu i la Laia, i la Sophie es va unir al grup poc després. Em van semblar molt simpàtics! Va ser un dia molt agradable, però llàstima que la Laia no volgués sortir al vídeo… És molt tímida.

No havia anat mai a la Setmana del Llibre en Català, i trobo que és un esdeveniment genial. Recorda una mica als dies de Sant Jordi, en què pots anar mirant paradetes de llibres pel carrer. M’agradaria que hi hagués més editorials que tradueixin llibres de literatura fantàstica d’autors com en Brandon Sanderson, el meu autor preferit. Potser algun dia Catalannets creix tant que podem editar llibres i tot!

Va ser el primer dia que ens vam reunir tot l’equip fundador d’Easy Catalan, perquè encara no ens coneixíem tots entre nosaltres.

Tornant al vídeo, tinc dues anècdotes curioses que us vull explicar:

Aquest vídeo em va dur molta feina en l’edició! Resulta que passen molts nens de fons en algunes preses, i la Sílvia em va fer posar-los la cara borrosa. Penseu que devia ser el tercer vídeo que editava en la meva vida, així que va ser a base de tutorials i guies que vaig trobar per internet que vaig aconseguir posar-los la cara borrosa. En prenc nota per fer una guia sobre com posar la cara o el que sigui borrós en un vídeo mitjançant Adobe Premiere (pròximament).

Una altra anècdota curiosa sobre aquest vídeo és que una de les entrevistades és la Montserrat Espallargas, que resulta que és escriptora i va aprofitar que la gravàvem per fer-nos un munt de publicitat del seu llibre! I jo, que estava aprenent a editar, no sabia com tallar-la, perquè em sabia greu. Ara que ja fa tres anys que fem vídeos encara em passa: quan algú ens ha atès i permès entrevistar-lo, em sap greu seleccionar els trossos més bons de l’entrevista i llençar-ne els dolents, o fins i tot, directament no publicar res del que ens ha dit perquè no encaixa… Però no podem posar 2 minuts seguits la mateixa persona, perquè talla el ritme del vídeo i es fa molt pesat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *