Home>>Easy Catalan>>Aprèn el català del carrer. Nou canal i campanya de mecenatge!
Easy CatalanVídeos

Aprèn el català del carrer. Nou canal i campanya de mecenatge!

  • Easy Catalan forma part del projecte internacional Easy Languages, en què persones de diferents països del món fan vídeos per ensenyar les seves respectives llengües.
 
Aquest vídeo el vam publicar per anunciar que creàvem un canal propi per a Easy Catalan a YouTube. Fins a aquell moment, havíem estat publicant un vídeo al mes al canal principal d’Easy Languages, però el projecte va créixer tant que vam haver de fer el salt!
 
La segona bona notícia que vam donar en aquest vídeo és la creació de la nostra pàgina de Patreon! Ser mecenes d’Easy Catalan comporta un munt d’avantatges, segons el nivell de subscripció. Alguns dels més interessants són aquests:
 

– Transcripció interactiva de tots els episodis del pòdcast.
– Contingut extra al final dels episodis del pòdcast (sense transcripció).
– Ajuda de vocabulari: els mots més importants de cada minut amb la seva traducció a l’anglès (a partir de l’episodi 39).
– Àudios de tots els vídeos i episodis del pòdcast en MP3.

Això només pel que fa al pòdcast, és clar! En relació amb els vídeos, els avantatges més interessants són els exercicis que preparem a partir de cada vídeo, com també l’opció de descarregar els vídeos sense subtítols, per a aquells que vulguin fer un veritable exercici de comprensió oral.

Aquest va ser un punt d’inflexió per al projecte. Des de llavors no hem parat de créixer! Vols conèixer millor els nostres orígens? No et perdis el vídeo, on la Sílvia te’ls explica!
 

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *