Home>>Easy Catalan>>47: Ja coneixeu en Raffaele?
Easy CatalanPòdcast

47: Ja coneixeu en Raffaele?

Notes del programa

Per fi tenim amb nosaltres en Raffaele, un entusiasta de les llengües, amant de Barcelona, seguidor del Barça i presentador dels pòdcasts d’Easy Italian i Easy Languages. Voleu saber com ha après el català? No us ho perdeu!

Transcripció

Andreu:

[0:16] Bon dia dia!

Sílvia:

[0:18] Bon dia, Andreu! Com estàs?

Andreu:

[0:20] Bé, prou bé. Com estàs, tu?

Sílvia:

[0:22] Molt bé! La veritat és que estic molt contenta, perquè a partir d’ara ja farem tres episodis de pòdcast al mes!

Andreu:

[0:28] Sí, ara estem fent tres episodis al mes, gràcies al fet que vam arribar a 130 membres de la comunitat i el que intentarem, a partir d’ara, és fer una entrevista al mes per presentar-vos, doncs, persones com les que hem entrevistat ja en aquest pòdcast, no? Persones que aprenen el català o també membres de l’equip, que també penso que és important que vinguin aquí a fer-se conèixer, no?

Sílvia:

[0:55] Exacte. I qui és el primer que vindrà?

Andreu:

[0:59] Doncs avui tenim un convidat, que és algú que ja vam dir que havíem d’entrevistar tant sí com no, que és membre de la família d’Easy Languages i que… bé, que vam tenir l’oportunitat, doncs, de coneixe’l en persona quan va venir a Barcelona, no?, per la trobada aquesta que vam fer, vam veure que té un català fantàstic i vam dir: “Ostres, l’hem de convidar sí o sí”. Es tracta del Raffaele, d’Easy Italian, que el tenim aquí. Hola, Raffaele, bon dia!

Raffaele:

[1:25] Bon dia, bon dia a tothom!

Andreu:

[1:27] [Benvingut!] Com estàs?

Raffaele:

[1:29] Moltes gràcies! No… no (estic) segur que el meu català és fantàstic, però puc parlar[-lo] una mica.

Sílvia:

[1:34] Segur que sí!

Andreu:

[1:37] Doncs, a veure, Raffaele, explica’ns una mica quin és el teu paper dins d’Easy Italian, no? Perquè tu et vas incorporar a l’equip format pel Matteo i la Katy, etcètera. I… quin paper has adoptat tu dins d’Easy Italian?

[…]

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *