Home>>Easy Catalan>>47: Ja coneixeu en Raffaele?
Easy CatalanPòdcast

47: Ja coneixeu en Raffaele?

Notes del programa

Per fi tenim amb nosaltres en Raffaele, un entusiasta de les llengües, amant de Barcelona, seguidor del Barça i presentador dels pòdcasts d’Easy Italian i Easy Languages. Voleu saber com ha après el català? No us ho perdeu!

Transcripció

Andreu:

[0:16] Bon dia dia!

Sílvia:

[0:18] Bon dia, Andreu! Com estàs?

Andreu:

[0:20] Bé, prou bé. Com estàs, tu?

Sílvia:

[0:22] Molt bé! La veritat és que estic molt contenta, perquè a partir d’ara ja farem tres episodis de pòdcast al mes!

Andreu:

[0:28] Sí, ara estem fent tres episodis al mes, gràcies al fet que vam arribar a 130 membres de la comunitat i el que intentarem, a partir d’ara, és fer una entrevista al mes per presentar-vos, doncs, persones com les que hem entrevistat ja en aquest pòdcast, no? Persones que aprenen el català o també membres de l’equip, que també penso que és important que vinguin aquí a fer-se conèixer, no?

Sílvia:

[0:55] Exacte. I qui és el primer que vindrà?

Andreu:

[0:59] Doncs avui tenim un convidat, que és algú que ja vam dir que havíem d’entrevistar tant sí com no, que és membre de la família d’Easy Languages i que… bé, que vam tenir l’oportunitat, doncs, de coneixe’l en persona quan va venir a Barcelona, no?, per la trobada aquesta que vam fer, vam veure que té un català fantàstic i vam dir: “Ostres, l’hem de convidar sí o sí”. Es tracta del Raffaele, d’Easy Italian, que el tenim aquí. Hola, Raffaele, bon dia!

Raffaele:

[1:25] Bon dia, bon dia a tothom!

Andreu:

[1:27] [Benvingut!] Com estàs?

Raffaele:

[1:29] Moltes gràcies! No… no (estic) segur que el meu català és fantàstic, però puc parlar[-lo] una mica.

Sílvia:

[1:34] Segur que sí!

Andreu:

[1:37] Doncs, a veure, Raffaele, explica’ns una mica quin és el teu paper dins d’Easy Italian, no? Perquè tu et vas incorporar a l’equip format pel Matteo i la Katy, etcètera. I… quin paper has adoptat tu dins d’Easy Italian?

[…]

Si vols la transcripció completa d’aquest episodi, la transcripció interactiva, contingut addicional al final de cada episodi, l’ajuda de vocabulari, participar en les xerrades que organitzem setmanalment a Discord i molts més avantatges, fes-te membre de la comunitat d’Easy Catalan.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *