Home>>Easy Catalan>>Adjectius contraris i confusions habituals | Super Easy Catalan 25
Easy CatalanVídeos

Adjectius contraris i confusions habituals | Super Easy Catalan 25

Aquest vídeo és molt especial perquè és el primer que vam gravar amb els participants del primer Campus d’Estiu d’Easy Catalan! 

El darrer juliol vam organitzar aquest primer campus pensat perquè aprenents de català poguessin practicar el català, xerrar, xerrar i xerrar tot el dia! Jo personalment n’estic contentíssima, i és que a banda de poder-nos trobar tots els voluntaris de l’equip vam tenir la sort de comptar amb un grup molt maco, participatiu i xerraire. Van venir de tot arreu, fins i tot des dels EEUU. Vam fer molta pinya i va ser una experiència inoblidable. 

Als matins fèiem activitats de conversa, dinàvem junts i a la tarda fèiem visites per Barcelona (un dia van anar tots a Girona, quina llàstima que m’ho vaig perdre!). Per exemple, vam anar a veure la Pedrera i el Palau de la Música Catalana. 

El darrer dia de les activitats de conversa vam preparar dos guions de vídeos Super Easy, com el que podeu veure avui. Està dedicat a les confusions que poden tenir els parlants de castellà o anglès quan aprenen el català. També als adjectius contraris més bàsics que cal aprendre quan comences a parlar la llengua. Com pots veure, es generen unes situacions i diàlegs divertidíssims. Cal dir que estic impressionada amb les dots d’actuació de tots els participants! 

Esperem que puguem organitzar edicions del campus molts més estius i seguir coneixent en persona aquesta gran família que és la comunitat d’Easy Catalan. Si a tu t’interessa participar-hi l’any que ve, no et perdis totes les novetats fent-te membre tu també de la comunitat.

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *