Home>>Easy Catalan>>Què en pensen els andorrans del dret a l’avortament? | Easy Catalan 78
Easy CatalanVídeos

Què en pensen els andorrans del dret a l’avortament? | Easy Catalan 78

Sabíeu que a Andorra és il·legal avortar? És una anomalia d’aquest petit país, si més no en comparació dels països veïns en què sí que se’ls reconeix aquest dret a les dones. L’equip d’Easy Catalan va voler preguntar als andorrans què n’opinen, d’aquest tema.

Com observareu si mireu el vídeo sencer, totes les persones entrevistades estaven a favor del dret a l’avortament. Això ha cridat l’atenció d’alguns espectadors del vídeo, que n’han fet esment als comentaris de YouTube. En aquest episodi del pòdcast d’Easy Catalan, la Sílvia explica breument que algunes persones directament no van voler respondre a les preguntes que els feien.

Personalment, opino que és important que un canal com el d’Easy Catalan es pugui parlar de qualsevol tema, també dels més seriosos com és aquest. És cert que seria ideal trobar persones amb opinions diferents per tenir un debat més ric, però si no es dona el cas també penso que s’ha de ser just amb les persones que s’han volgut mullar i publicar les seves respostes.

A més a més, parlar de temes legals, polítics o religiosos també fa que les intervencions tinguin un vocabulari diferent del que potser estem acostumats en vídeos sobre temes més quotidians o més banals. Així que, encara que només us interessi des del punt de vista purament lingüístic, també us recomano molt que mireu aquest vídeo i aprengueu paraules noves!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *