Home>>Easy Catalan>>Vine al Campus d’Estiu d’Easy Catalan!
Easy CatalanVídeos

Vine al Campus d’Estiu d’Easy Catalan!

Estàs aprenent català, però t’agradaria practicar-lo més? Tens ganes de parlar i conviure en català durant tota una setmana? Doncs això és per a tu! Els membres de l’equip d’Easy Catalan estem molt contents de poder anunciar que ja tenim a punt el Campus d’Estiu, una oportunitat única per millorar el teu català, conèixer els membres de l’equip i submergir-te en la cultura catalana durant tota una setmana!

Enguany el Campus d’Estiu serà la setmana del 22 al 28 de juliol a Barcelona. Et recomanem arribar a la ciutat abans del dia 22 i tornar després del 28 per no perdre’t res del que hem preparat. Totes les activitats del Campus d’Estiu estan enfocades al 100% a parlar, per tal de millorar el teu català oral i, exceptuant els grups de conversa, la majoria es duran a terme a l’aire lliure. Per tal d’oferir-te un campus personalitzat als teus interessos, aquest any hi haurà dues modalitats d’inscripció, el campus bàsic o bé el campus complet.

La inscripció del campus bàsic inclou jocs per parlar, grups de conversa, la festa de comiat, el dinar de dilluns a divendres, els materials i els dinamitzadors de les activitats, però no inclou les activitats opcionals, de manera que si hi vols assistir, a part, pots contractar les que més t’interessin. La inscripció del campus complet inclou totes les activitats del campus bàsic i també totes les activitats opcionals. 

Els grups de conversa seran de màxim 10 participants i recomanem tenir un nivell B1 per poder-hi participar. L’objectiu és potenciar l’expressió oral i es parlarà de situacions quotidianes que ens podem trobar en el nostre dia a dia. Les activitats opcionals es duran a terme a la tarda, després de finalitzar les activitats del campus bàsic, i poden ser visites guiades, tallers i espectacles que et permetran descobrir llocs de la ciutat i del territori i els costums catalans. 

Si encara no tens clar si vols participar-hi, et recomanem que miris el vídeo on els participants del campus d’estiu de l’any passat t’explicaran la seva experiència i tots els avantatges que va suposar per a ells participar en el Campus d’Estiu. 

Consulta tota la informació sobre el Campus d’Estiu 2024 i fes la teva inscripció a la web: campus.easycatalan.org

Les places són limitades, així que reserva la teva com més aviat millor i vine a parlar català amb nosaltres! T’esperem!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *