Home>>Sense categoria>>Parlem del projecte al Diari Públic!
Sense categoria

Parlem del projecte al Diari Públic!

A Easy Catalan treballem per arribar al conjunt d’aprenents de català, molts dels quals viuen fora del domini lingüístic. Avui, però, hem tingut l’oportunitat d’explicar el projecte en un mitjà de premsa, el Diari Públic, dins la secció que fan anomenada “Català Viral”.

Gràcies a aquesta entrevista, hem pogut fer difusió del projecte entre un públic que, majoritàriament, està format per catalanoparlants de llengua inicial i persones que han après la llengua durant l’etapa educativa. Fer-nos conèixer entre aquest col·lectiu també és important, en la mesura que, qui més qui menys, tots coneixem persones que estan aprenent el català o persones que, tot i que encara no s’hi han posat, hi poden estar interessades, i per tant, sempre va bé poder conèixer algun recurs interessant per poder-los recomanar en el moment oportú.

Així doncs, esperem que aquesta sigui la primera de moltes oportunitats per difondre la tasca que fem a Easy Catalan i, així, poder arribar a encara més gent, més persones que es troben amb la necessitat d’ampliar el seu repertori de recursos amb els quals aprendre la llengua i, alhora, passar-s’ho bé.

Moltes gràcies, doncs, a l’equip del Diari Públic, per oferir-nos aquesta finestra de visibilitat!

 

Si vols donar suport a Easy Catalan i a la resta de projectes de l’Associació Catalannets, pots fer una donació fent clic aquí.

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *