Home>>Catalannets>>Com anar al metge en català | Super Easy Catalan 30
CatalannetsSense categoriaVídeos

Com anar al metge en català | Super Easy Catalan 30

La Montse, una seguidora d’Easy Catalan, ens va proposar una col·laboració per gravar un vídeo amb nosaltres. Com que és una doctora de dermatologia, de seguida li vam proposar gravar un super easy per ensenyar-vos com s’ha d’anar al metge a Catalunya.

 

El vídeo està gravat a Manresa, al centre SALITER de reflexologia i teràpies naturals que ens va cedir l’Eva M. Fuentes, des d’aquí moltíssimes gràcies! La veritat és que era el lloc idoni per gravar aquest vídeo, ha quedat genial! Estem molt contents!

 

La gravació va ser molt divertida, vam poder experimentar una mica amb els plans, la il·luminació, l’escenografia, el so… i és que gravar en un interior és molt diferent de gravar a l’exterior, però això el Joan ja ho sap i va fer que tot anés com una seda i quedés d’allò més bé, no trobeu?

 

Si mireu el vídeo podreu aprendre moltes paraules i expressions de vocabulari noves que us poden servir si mai heu d’anar al metge, a continuació us en deixo unes quantes: trobar-se malament, to not to feel well

mal de coll, sore throat

demanar hora, to get an appointment

metge de guàrdia, doctor on duty

dècimes de febre, slight fever

sala d’espera, waiting room

fer mal, to hurt (something)

anàlisi de sang, blood test Us ha passat mai que heu hagut d’anar al metge estant en un altre país diferent al vostre? Expliqueu-nos la vostra experiència als comentaris!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *