Home>>Sense categoria>>Juguem al Llengut a Vilaweb!
Sense categoria

Juguem al Llengut a Vilaweb!

Dijous 13 de juny a les 19 h vam tenir l’oportunitat de fer una presentació amb públic del Llengut a la sala d’actes de Vilaweb, el diari que impulsa un dels jocs lingüístics en català més reeixits: el Paraulògic.

Igual que a la primera presentació, que va tenir lloc a la llibreria Ona, en primer lloc vam explicar què és el Llengut, en què consisteix, a qui va dirigit, quins components inclou, com s’hi juga (i com s’hi guanya), així com les diferents categories en què estan classificades les preguntes, i després vam fer una partida en directe amb els assistents.

Aquesta segona part va ser molt dinàmica, ja que requeria la participació del públic, i va consistir en cinc rondes de preguntes, cadascuna amb una pregunta de cada categoria. Sense haver-hi torns preestablerts, els participants senzillament havien d’aixecar la mà per donar una resposta, i si l’encertaven, s’enduien una fitxa amb un número.

Al final de la tercera ronda, vam fer un sorteig entre tots els números, i la persona guanyadora es va emportar un exemplar del Llengut com a premi. A més a més, en aquesta ocasió vam ampliar el sorteig amb un segon i un tercer premi, per cortesia de la Botiga Vilaweb, que van ser una bossa tipus tote bag amb els colors i el nom del diari i una altra del joc del Paraulògic.

Finalment, vam dedicar una estona al torn de preguntes, en què vam poder aclarir algunes qüestions sobre el funcionament del joc, com també parlar del projecte principal que impulsa l’Associació Catalannets: Easy Catalan.

Gràcies, doncs, a Vilaweb i al seu equip, especialment a la Neus, de la Botiga, i al Pol, de Redacció, per haver-nos ajudat a promocionar el joc amb aquest acte i amb aquest article tan bonic i complet. Esperem poder tornar-hi aviat!

Vols un Llengut per a tu o per regalar? Pots comprar-lo fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *