Home>>Sense categoria>>Easy Catalan ara també ofereix classes!
Sense categoria

Easy Catalan ara també ofereix classes!

Ei! Com va això? T’agradaria aprendre català però allà on vius no te n’ofereixen classes? No pateixis, que a Easy Catalan tenim la solució perfecta per a tu: A partir del 30 d’octubre oferirem classes dinàmiques de català en grups reduïts basades en els nivells A1, B1 i C1 del MCER. I saps què és el millor? Les farem en línia, de manera que les podràs fer des d’on vulguis! 

Ja tens coneixements receptius del català, però et fa vergonya parlar-lo o simplement no tens ningú amb qui xerrar? Cap problema, que nosaltres a Easy Catalan també a aquest problema hi podem posar remei! Apunta’t a les sessions de conversa en línia en què el protagonista seràs tu! Això vol dir que qui tria l’hora i els temes ets tu, i el teu tutor s’adaptarà a tot el que necessitis. Aprendre a xerrar en català no ha estat mai tan fàcil!

Els grups no fan per a tu i de conversar ja en saps? T’estimes més fer classes individuals? Doncs, no t’amoïnis i vine a fer classes individuals amb un professor de l’equip d’Easy Catalan. Les classes es faran en línia i el teu professor s’adaptarà a les teves necessitats, de manera que rebràs una atenció personalitzada i adaptada a tu.

No esperis més i tria un dels cursos que oferim. Gaudiràs de classes dinàmiques i adaptades al teu nivell i a les teves necessitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *