Home>>Easy Catalan>>Els falsos amics del català | Easy Catalan 52
Easy CatalanVídeos

Els falsos amics del català | Easy Catalan 52

Saps què són, els falsos amics? No, no em refereixo a aquelles persones que semblen amics nostres però en realitat no ho són… Parlo de les paraules que, en diferents idiomes, sonen igual o gairebé però tenen significats diferents. Per als aprenents de llengües, poden portar a situacions divertides.
 
Per exemple, imagina’t que quedes amb el teu amic anglès per “dinar”, però passen les hores i no apareix. Finalment es presenta, però ja és tard, gairebé és l’hora de sopar… No t’enfadis amb ell: en anglès, dinner vol dir ‘sopar’!

Els falsos amics són paraules que, en diferents idiomes, sonen igual o gairebé però tenen significats diferents.

Aquest vídeo està dedicat a els falsos amics entre el català i l’alemany, l’anglès, l’italià, el francès i el castellà. Comptem amb la inestimable ajuda dels altres canals d’Easy Languages, com Easy German, Easy Spanish, Easy French i Easy Italian. Es va rodar en una trobada en la qual ens sentíem amfitrions, ja que els membres dels diferents equips van venir a Barcelona.

Es tracta de l’últim vídeo dels que vam gravar en aquesta ocasió. Ah, i recordeu que també hem publicat aquests dos vídeos:

Gaudiu d’aquesta col·laboració tan especial i descobriu quins falsos amics us trobareu si estudieu aquestes altres llengües europees.

Fins aviat!

L’apunt del Joan

Segurament mai no us expliquem prou com n’és d’important l’ajuda que ens dona tot l’equip d’Easy Languages per tirar endavant. I tot i que Easy Catalan funciona de manera autònoma, sense Easy Languages mai no hauríem existit. I és gràcies a ells que avui tots podem gaudir dels vídeos tan ben parits que fem! 😀

Aquesta trobada és la segona en la qual participem. Són ocasions en què, a part de conèixer els membres dels altres equips, n’aprenem un munt, perquè en tres o quatre dies es concentren tot de formacions sobre YouTube, les xarxes socials i mil coses més.

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *