Home>>Easy Catalan>>Com presentar-se en català? | Super Easy Catalan 16
Easy CatalanVídeos

Com presentar-se en català? | Super Easy Catalan 16

Quan vam començar amb el projecte d’Easy Catalan, vam gravar dos vídeos Super Easy: un de salutacions i comiats, i un altre sobre com presentar-se. Però els vam fer quan tot just començàvem, i no ens acabaven de convèncer, així que vam decidir fer aquest vídeo, en què aprofitem per presentar-vos quatre personatges: la Laia, el Manel, la Meritxell i el Quim, que a partir d’ara sortiran sovint en els vídeos que fem per a principiants del català.

Si voleu aprendre a saludar i acomiadar-vos en català, a presentar-vos explicant com us dieu, quina edat teniu, què us agrada fer, si teniu germans o no… Mireu-vos el vídeo, i segur que us queda ben clar!

A més a més, aprofito per explicar-vos un petit secret: aquest és el primer d’una sèrie de vídeos que vindran que formaran part d’un curs per aprendre català des de 0. Serà un curs que, si tot va bé, posarem a la venda el setembre de 2023, i inclourà molts vídeos que ja hem publicat, exercicis interactius i moltes explicacions. Esperem que sigui el primer de molts cursos!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *