Home>>Easy Catalan>>8 coses que no hauries de fer a Barcelona, amb @CouchPolyglot | Easy Catalan 53
Easy CatalanVídeos

8 coses que no hauries de fer a Barcelona, amb @CouchPolyglot | Easy Catalan 53

En aquest vídeo us portem una col·laboració ben especial, i és que ens trobem a Barcelona amb la Couch Polyglot! La Laura, aquesta poliglota de sofà, té un canal de YouTube en el qual dona consells i materials per aprendre nous idiomes i fa un contingut molt interessant i amè per a tots els amants de les llengües.

La Couch Polyglot viu a Alemanya, però aprofitem la seva visita a Catalunya per parlar de les 8 coses que no hauries de fer si visites Barcelona. I per què és un tema important?

Has de saber que els catalans anomenem guiris els turistes en general, però amb especial tírria a aquells que fan coses que els fa destacar com a estrangers o fins i tot no respectar la nostra cultura.

Barcelona i altres llocs dels Països Catalans, com les Illes Balears, o municipis de costa com Salou, Lloret de Mar i Benidorm, reben milions de turistes a l’any, i la convivència amb la població local no sempre és bona.

L’encariment dels lloguers o el soroll de nit a les zones amb bars i discoteques, per exemple, són problemes ben grossos. Si has visitat el país, és possible que t’hagis trobat alguna vegada amb pintades a les parets que diuen “Tourist go home!”.

En general, però, els catalans som bons amfitrions i ens agrada compartir la nostra terra. Només demanem, a canvi, que se’ns permeti viure amb tranquil·litat.

És per això que és fonamental que mostris respecte pels costums locals i, si pots passar com un català més, millor que millor!

Segueix aquests consells tan útils que t’expliquen l’Andreu i la Laura i la teva propera visita a Barcelona anirà com la seda.

Fins aviat!

barcelona-4714205_1280

Foto extreta de Pixabay

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *