Home>>Catalannets>>Cursos, classes, sessions de conversa i molt més!
CatalannetsEasy Catalan

Cursos, classes, sessions de conversa i molt més!

Vols aprendre català, però no saps ben bé com començar? A Easy Catalan t’ho posem fàcil! Oferim diferents opcions per a l’aprenentatge del català en línia amb la finalitat d’adaptar-nos a les teves necessitats i personalitzar el màxim el teu aprenentatge.

La Valentina, el Biel i la Renée, els nostres professors estan desitjant conèixer-te i ajudar-te amb el teu català. Tots ells estan altament qualificats i tenen experiència en l’ensenyament d’idiomes, són molt simpàtics i amables, ben segur que faran que la teva experiència aprenent català sigui d’allò més dinàmica, propera i enriquidora! Som-hi?


Cursos de català

A partir del 8 de gener començaran els cursos de català de nivell A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Tenen una durada trimestral i seran en grups reduïts de 3 a 6 persones. Aquesta opció et pot ajudar per mantenir la motivació, compartir la teva experiència i rebre una atenció personalitzada per part del professor. Comptem amb diferents grups i opcions horàries per a cada nivell, tant de tarda com de matí, per això et recomanem que els consultis a la nostra pàgina web. Si t’hi vols inscriure ja ho pots fer, de fet, tens tot el mes de desembre per a fer-ho, només cal que segueixis 3 passos molt senzills: 

  • 1. Has de fer un pagament abonant el cost unitari del curs a partir de la nostra pàgina web: classes/easycatalan.org

  • 2. Has d’acordar una hora per mantenir una conversa d’aproximadament uns 15 minuts amb un dels nostres professors per tal de valorar quin és el teu nivell i poder-te recomanar un curs adequat a les teves necessitats.

  • 3. Finalment, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te la recomanació de nivell dels nostres professors, però, al final, tu tries i et pots inscriure al grup o nivell que prefereixis.


Classes individuals i sessions de conversa

A banda dels cursos, també pots contractar classes individuals o sessions de conversa. Aquestes dues opcions et poden ajudar per aprendre la llengua i practicar-la amb el suport d’un professor que s’adapti a les teves necessitats. Poden ser una opció molt bona si necessites presentar-te a algun certificat en concret, o senzillament si vols avançar al teu ritme. Si ho desitges, ja t’hi pots inscriure i reservar l’hora que millor s’adapti a tu mitjançant la nostra pàgina web.

Per a més informació sobre les nostres opcions formatives, els nivells, els horaris, els preus  i la formalització de la inscripció, consulta l’enllaç: classes.easycatalan.org.

No t’ho pensis més i comença a aprendre català amb nosaltres! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *