Home>>Easy Catalan>>Coneix l’equip d’Easy Catalan (Especial 20.000 subs)
Easy CatalanVídeos

Coneix l’equip d’Easy Catalan (Especial 20.000 subs)

20.000 gràcies!

Quina alegria! Ja som més de 20.000 subscriptors al canal de YouTube.

Ningú de nosaltres es pensava fa 5 anys que arribaríem a tenir tants seguidors dels nostres vídeos. Quan vam publicar el nostre primer vídeo a Andorra, encara els publicàvem al canal de YouTube d’Easy Languages i així ho vam fer durant un any, dos o tres. Fins que al final la Justyna, que la podeu veure al vídeo acompanyada de l’Andreu a Colònia (Alemanya), juntament amb la Cari d’Easy German ens van proposar de fer un canal propi i així va ser quan vam començar el canal de YouTube.

La Justyna ha sigut la nostra supervisora durant aquest temps, una persona fantàstica i que li tenim molta estima. Al vídeo dels 20.000 apareixen diferents persones que han col·laborat en el projecte com la Paula, el Jack, la Nuria, la Laia. Malauradament, no tenim imatges de totes les persones que han col·laborat, però totes elles han posat els seu granet de sorra perquè el projecte continuï endavant.

També hi veiem persones que han fet col·laboracions en vídeos, no hem posat totes les col·laboracions perquè només faríem un sol vídeo amb imatges de recurs. Però esperem en el futur continuar fent col·laboracions i donar a conèixer molts altres projectes i persones entusiasmades amb la llengua catalana.

De la mateixa manera, hi ha col·laboradors del projecte actuals que tampoc surten al vídeo com la Irene, la Valentina, el Biel, la Renée, la Sarai o en Pavel i tants altres que ara estan entrant per ajudar amb els subtítols. Sempre hi ha moviment, persones que venen i persones que se’n van, com la mateixa vida. Sempre en moviment. Finalment, donar les gràcies a tothom per haver-ho aconseguit!

Esperem de tot cor que ben aviat puguem celebrar una altra meta i així continuar amb aquest projecte. 

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *