Home>>Easy Catalan>>79: Això o allò
Easy CatalanPòdcast

79: Això o allò

Notes del programa

Us costa prendre decisions? Doncs aquest no serà un episodi gens fàcil. La Sílvia ens proposa diferents opcions entre les quals hem d’escollir: Cafè o te? Lentitud o rapidesa? Solitud o companyia? Dins o fora? Ric o pobre? Som-hi!

Expressions

  • treure’s un mort de sobre (‘treure’s un gran pes de sobre, alliberar-se d’una gran càrrega’)

Transcripció

Andreu:
[0:17] [Hola, Andreu!] Hola, Sílvia! Com anem?

Sílvia:
[0:18] Molt bé, i tu?

Andreu:
[0:20] Molt bé, també. Mort de calor, però… bé, beneint l’existència dels ventiladors. Gràcies a Déu que existeixen, perquè… bé, a Déu no, a la persona que el va inventar, perquè avui, el dia que gravem aquest episodi, aquí mateix estem a 30… 30 graus i mig, o sigui que… molta calor. Però bé.

Sílvia:
[0:41] Molta, molta calor. Però encara! Veig que aquest estiu encara no ha sigut tan calorós com els altres.

Andreu:
[0:47] Sí, encara.

Sílvia:
[0:48] Estic contenta amb aquest tema.

Andreu:
[0:50] Doncs què, Sílvia? A veure, què em portes avui?

Sílvia:
[0:52] Avui et porto un tema molt interessant que espero que ens ho passem molt bé. I el tema que et porto avui és “Això o allò”.

Andreu:
[1:00] “Això o allò”. D’acord. Molt específic.

Sílvia:
[1:04] Fa un temps, a les xarxes socials d’Easy Catalan, a Instagram, fèiem aquest tipus de joc que era “això o allò”. I llavors donàvem sempre dues opcions i la gent havia de clicar o l’una o l’altra.

Andreu:
[1:18] D’acord.

Sílvia:
[1:19] La qüestió és que a les xarxes socials simplement era perquè la gent passés l’estona, no? Sense sapiguer què pensaven exactament quan clicaven una de les dues opcions. Però el que vull fer aquí avui és preguntar-te això, o sigui, això o allò, donar-te sempre dues opcions, [D’acord.] i que ens expliquis per què has escollit una i no l’altra.

Andreu:
[1:41] D’acord. I hauré de respondre només jo o tu també faràs la teva tria?

Sílvia:
[1:45] No, jo també diré la meva tria. [D’acord.] La meva idea és que ho fem una mica dinàmic, no? Que no ens entreten… no ens entretinguem gaire a pensar, a veure per què l’un o per què l’altre, no? Bastant… S’ha de fer com bastant dinàmic. [Molt bé. Doncs vinga.]

[…]

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *