Home>>Easy Catalan>>Quina llengua parlen? | Easy Catalan 39
Easy CatalanVídeos

Quina llengua parlen? | Easy Catalan 39

A Catalunya hi ha quatre llengües oficials (el català, l’occità aranès, la llengua de signes catalana i el castellà), però segons una investigació del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona, al Principat s’hi parlen prop de 300 llengües! Això vol dir que es tracta d’un territori molt ric en diversitat lingüística i cultural, i per això vam voler sortir al carrer per veure si els catalans som capaços d’identificar diferents llengües del món.

Per fer aquest vídeo, vam comptar amb l’ajuda del Harry, membre d’Easy Spanish, que es va prestar per fer de càmera. El Harry mateix és poliglot i un gran entusiasta de les llengües, i és per això que al començament del vídeo el podeu sentir parlar gaèlic irlandès. I pel que fa als àudios, vam fer servir talls dels pòdcasts o dels vídeos de la família d’Easy Languages.

Mentre gravàvem, vam adonar-nos que era un challenge divertit per a moltes persones, i que la majoria subestimaven la seva capacitat per reconèixer llengües, ja que abans de començar l’exercici molts entrevistats van augurar que no n’endevinarien ni una, i en acabat es van sorprendre a si mateixos en veure que n’havien encertat més de la meitat!

Sens dubte, va ser un vídeo molt entretingut de fer i va agradar molt a les persones que ens van concedir l’entrevista, però això sí, un consell: si mai voleu fer res semblant, assegureu-vos de triar un lloc amb molt poc trànsit, per tal que la gent pugui sentir bé tots els àudios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *