Home>>Easy Catalan>>51: Els nostres projectes bojos!
Easy CatalanPòdcast

51: Els nostres projectes bojos!

Notes del programa

Comencem l’any amb energia i positivisme anunciant-vos els projectes i novetats que tenim previstos per al 2023 i repassant les bones notícies del 2022 relacionades amb la llengua catalana. Som-hi!

 

Editorials de ciència-ficció i literatura fantàstica en català:

 

Transcripció

Andreu:

[0:16] Bon any nou, Sílvia!

Sílvia:

[0:17] Bon any, Andreu!

Andreu:

[0:20] Què, com… com has començat l’any?

Sílvia:

[0:22] Molt bé. Sempre es comença amb bon peu, no?

Andreu:

[0:25] Sí? Amb ganes, amb energia?

Sílvia:

[0:27] Sí, oi tant! Ara és el moment en què tots els propòsits encara són vigents. A dia 5, encara… encara són vigents, vull dir.

Andreu:

[0:35] Clar, vols dir els propòsits de l’any passat?

Sílvia:

[0:37] Sí, exacte, els propòsits que et fas per a aquest any, doncs, encara… encara aguanten. D’aquí uns quants dies potser no, que ja… ja no els tindrem tan… tan al dia, però… però ara sí.

Andreu:

[0:49] Ah, d’acord, d’acord. Molt bé. Doncs està molt bé que comencem l’any amb energia, perquè crec que hem de començar donant algunes bones notícies per als nostres oients.

Sílvia:

[0:59] Sí! Com cada any, Easy Catalan està preparant un munt de projectes i un munt de coses noves per a aquest 2023 i… i no sé si tens ganes d’explicar-ne alguna, Andreu.

Andreu:

[1:10] Home, i tant! La primera cosa és que just aquest mes, el mes de gener, augmentem la freqüència de publicació tant dels vídeos com del pòdcast. És a dir, que passarem de publicar 3 episodis i 3 vídeos a 4!

Sílvia:

[1:24] Mare meva… Puf!

Andreu:

[1:27] Amb tota la feina que això implica, però sí, aquesta és… aquesta és la novetat, o una de les novetats principals, de l’any 2023, i és que us oferirem més contingut: més vídeos i més pòdcasts cada mes.

Sílvia:

[1:38] És una novetat que és molt important!

Andreu:

[1:40] Home, tu diràs.

Sílvia:

[1:41] Perquè hem doblat o triplicat, no?, si ens mirem enrere… És moltíssima, la freqüència en què (publicarem) ara, eh? Puf!

Andreu:

[1:49] Totalment! Vam començar el 2022 publicant dos episodis i dos vídeos…

Sílvia:

[1:54] Imagina’t.

Andreu:

[1:55] I ara en farem ben bé el doble.

Sílvia:

[1:57] Potser al final ens farem pesats i tot, eh?

Andreu:

[1:59] Bé, però ja vam decidir que… que un d’aquests episodis del pòdcast, un dels episodis mensuals, serà una entrevista, perquè així no… no us canseu de sentir-nos només a la Sílvia a mi, sinó que podreu sentir veus d’altres persones, de dins i de fora del projecte. Igual que vau sentir el Matthew el mes passat, la idea és portar-vos gent, cada mes una persona diferent, que ens expliqui la seva experiència amb el català o la seva contribució a la llengua catalana.

Sílvia:

[2:30] Molt bé, doncs segur que serà molt interessant, veus?

Andreu:

[2:33] A veure, a veure.

Sílvia:

[2:34] Però no ens quedem aquí, hi ha moltes més coses!

[…]

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *