Home>>Easy Catalan>>Què prefereixes? Camp o ciutat? | Easy Catalan 76
Easy CatalanVídeos

Què prefereixes? Camp o ciutat? | Easy Catalan 76

La Sílvia i el Joan van anar a Berga per preguntar a la gent sobre una qüestió important: què és millor, viure en un poble o en una ciutat? Podríeu pensar que cadascú defensarà la seva opció, segons el lloc on visqui. Però el debat és prou ric i els avantatges i inconvenients de les dues opcions queden ben representades!

La qüestió és prou interessant, doncs, com perquè hagi suggerit repetir el debat a les nostres xerrades del Discord. Malgrat que hi participàvem gent d’arreu del món, alguns que havien viscut sempre en llocs tranquils i petits i d’altres que havien viscut en metròpolis, en general estàvem bastant d’acord amb els berguedans que participen en el vídeo.

Les ciutats grans, com Barcelona, tenen tots els serveis bàsics i els no bàsics, tenen una gran oferta d’oci i cultura i oportunitats laborals. Malauradament, viure-hi és molt car, gastes molt de temps per traslladar-te d’un lloc a l’altre i l’estil de vida és accelerat i estressant.

Per altra banda, els pobles petits tenen mancances i no estan tan ben comunicats i poden ser més avorrits perquè no hi ha tantes coses a fer. Però tant al vídeo com a Discord la majoria valoràvem la tranquil·litat i el contacte amb la natura com a coses importants en el dia a dia.

Hem conclòs que és important tenir clar què funciona a cadascú per l’estil de vida que vol i, sobretot, per l’etapa vital que estigui passant. Ens hem adonat que, com més grans ens fem, més ens crida l’atenció el camp!

Si vosaltres també voleu participar d’aquest tipus de xerrades, no us ho penseu més i feu-vos membres de la nostra comunitat a l’enllaç d’aquí sota!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *