Home>>Easy Catalan>>12: Què farem aquest estiu?
Easy CatalanPòdcast

12: Què farem aquest estiu?

Notes del programa

Ja som a la recta final de l’estiu i n’hi ha un parell que encara no s’han remullat al mar aquest any. En aquest episodi parlem de les nostres platges preferides, dels llocs on estiuejàvem de petits i dels plans que tenim per al que ens queda d’estiu i de vacances.

Alguns llocs per visitar a les costes dels Països Catalans
 
Camí de Ronda (web oficial i Viquipèdia)
 

Easy Catalan recomana

Cançons de l’estiu d’Estrella Damm i TV3

  •  
  • Sèrie Plats Bruts (YouTube, episodi 59)
  • Cançó (i ball) de La tanga, de Plats Bruts (YouTube)
  •  
  • L’expressió de la setmana
  •  
  • fer l’agost (‘tenir molts beneficis en alguna cosa, normalment en molt poc temps’)

Exemple: “En aquesta pandèmia, els fabricants de mascaretes han fet l’agost!”.

 

Transcripció

Sílvia:
[0:12] Hola, Andreu!

Andreu:
[0:13] Hola, Sílvia! Com estàs? [Molt bé. Em sents molt bé, oi?] Sí! Què ha passat, que et sento tan bé?

Sílvia:
[0:18] Doncs que ja tenim 50 (membres de Patreon), més de 50 (membres de Patreon), i hem comprat el micròfon nou! Per tant, a partir d’ara a tots els podcasts em podreu sentir amb aquest meravellós micròfon que tinc.

Andreu:
[0:31] Homeee! Ja era hora! Perfecte.

Sílvia:
[0:36] Sí. Sí, sí. Estem molt contents. A part del micròfon del podcast, també hem comprat d’altres equipaments que necessitàvem, com per exemple totes les eines que necessitem ara per gravar i fer entrevistes al carrer, per poder mantenir la distància amb la gent i poder garantir la seguretat de tothom.

Andreu:
[0:52] Sí, ja vaig veure en el vídeo que vau gravar amb el Joan i el Sevan a Barcelona, que vau comprar un pal, no?, per mantenir la distància.

Sílvia:
[1:01] Exacte, vam comprar es(c)umes i vam comprar diferents… diferents estris que necessitàvem per poder adequar el micròfon en el pal i la càmera, etcètera. Per tant, fantàstic.

Andreu:
[1:13] Per tant, en primer lloc, moltes gràcies a tots els que doneu suport a la nostra feina i al nostre projecte. Ja veieu que de mica en mica aconseguim introduir millores i fer-ho… fer-ho més bé, en la mesura que podem.

Sílvia:
[1:27] Sí. Moltes gràcies a tots. A més a més, hem assolit aquest objectiu de 50 mecenes, però en tenim un altre, i és el de 70 mecenes, que és el següent objectiu que volem aconseguir, i després d’haver aconseguit aquest objectiu, el que farem és que farem dos vídeos al mes. Per tant, si ens voleu ajudar a augmentar el projecte, a fer-lo créixer i que hi hagi més recursos per aprendre català, ja ho sabeu.

Andreu:
[1:51] Sí. Cap als 70! I parlant de Barcelona, i d’aquest vídeo, eh… bé, doncs també haureu vist que tenim una nova incorporació, que és el Sevan.

Sílvia:
[2:04] Exacte! El Sevan és d’un noi molt molt simpàtic, l’haureu conegut si ens seguiu a les xarxes socials, perquè ha fet un vídeo de presentació. És un noi armeni de l’Iran que ha viscut molts anys a(ls) Estats Units i… que és un sol, com a persona. És molt bona persona, és molt xerraire… Si el coneixeu en persona ja veureu que té molta xerrera, i estic molt contenta que hagi entrat a l’equip.

[…]

 

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *