Home>>Catalannets>>Visitem Sant Andreu | Easy Catalan 96
CatalannetsEasy CatalanVídeos

Visitem Sant Andreu | Easy Catalan 96

L’Andreu i el Matthew van encetar una sèrie de vídeos per mostrar-nos els diferents barris de Barcelona. Fins ara ens han ensenyat el barri de Gràcia, on viu l’Andreu. En aquest vídeo veiem el barri de Sant Andreu, que va acollir al Matthew quan va arribar a Catalunya.  

 

Els veïns de Sant Andreu expliquen que viuen en un barri que originàriament era un poble independent de Barcelona, per això la sensació que tenen és que, en realitat, viuen en un poble al costat de Barcelona i no a dins. De fet, sempre que van al centre de Barcelona diuen “anem a Barcelona” i no “anem al centre”, que és el que dirien si sentissin que formen part d’una gran ciutat. 

 

Segons la seva gent, Sant Andreu és un barri molt tranquil, acollidor i familiar, al qual cada vegada hi arriba més gent jove amb criatures. El barri ha patit algunes transformacions com ara l’espai Can Fabra, una antiga fàbrica de fils que ara ha estat rehabilitada en un espai cultural que acull el centre cívic i la biblioteca Ignasi Iglésias. Tot i així, el barri conserva espais neuràlgics com la plaça Orfila, el carrer Gran o la rambla. 

 

A banda d’això, al vídeo també podreu descobrir els llocs ideals per anar-hi a fer un cafè, un menú o senzillament a gaudir de plats deliciosos i tradicionals. Sabeu que un dels establiments del barri va aparèixer al programa Joc de cartes de TV3? No us perdeu el vídeo per descobrir quin és!

 

Després de gravar aquest vídeo, el Matthew ha estat molt content, ja que sempre s’ha mostrat molt orgullós de viure a Sant Andreu i creu fermament que és el millor barri de Barcelona. Vosaltres què en penseu? Quin és el vostre barri preferit? Expliqueu-nos-ho als comentaris!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *