Home>>Catalannets>>Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan
CatalannetsEasy Catalan

Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que per celebrar el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, d’aquest any, hem decidit crear el Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan 2024!

A diferència de la resta de concursos literaris que se solen organitzar per Sant Jordi, el nostre serà un concurs de creació de continguts. Tindrà dues categories, la categoria d’àudio i la categoria de vídeo.

Per participar en la categoria d’àudio heu de crear un missatge de veu per al pòdcast d’Easy Catalan. En aquest missatge, haureu de fer aparèixer i acabar la frase següent: “Soc aprenent de català, és clar que…” almenys tres vegades. Una vegada el tingueu acabat, només caldrà que ens l’envieu, per correu electrònic a podcast@easycatalan.org o bé a través de la mateixa web del pòdcast: www.easycatalan.fm.

Per a la categoria de vídeo, heu de crear un vídeo breu en format de reel d’Instagram. També caldrà que digueu i acabeu la frase “Soc aprenent de català, esclar que…” almenys tres vegades. Quan el tingueu acabat, el podeu penjar al vostre Instagram etiquetant-nos amb @easycatalanvideos, o bé ens els podeu enviar per correu electrònic a podcast@easycatalan.org, i nosaltres el penjarem.

Si voleu, podeu escoltar dos exemples del contingut que us demanem a l’episodi número 112 del pòdcast. A més a més, en aquest episodi també podreu escoltar diferents recomanacions de llibres per part de diferents membres de l’equip, que esperem que us serveixin per comprar, regalar o autoregalar llibres el dia de Sant Jordi!

El jurat del concurs estarà format pels membres de l’equip d’Easy Catalan i els continguts s’hauran de fer arribar abans del 14 d’abril. Si guanyeu una de les categories del concurs, podreu aconseguir un llibre en català, cortesia de la llibreria Ona de Barcelona. Els guanyadors de la categoria vídeo s’anunciaran el 23 d’abril al directe de YouTube i els guanyadors de la categoria d’àudio dos dies després, el 25 d’abril, a l’episodi de pòdcast que publiquem setmanalment.

Per sobre de tot valorarem que els treballs siguin originals i divertits i, en última instància, en valorarem la correcció lingüística. Així que ja ho sabeu, animeu-vos a participar i a celebrar Sant Jordi amb nosaltres!

 

 

Bases del Concurs de Sant Jordi

Categoria àudio: Fer una nota d’àudio dient la frase “Estic aprenent català, és clar que…” com a mínim 3 vegades, acabant la frase de manera diferent cada cop. Cal enviar l’àudio a podcast@easycatalan.org.

Categoria vídeo: Fer un vídeo tipus reel a Instagram dient la frase “Estic aprenent català, és clar que…” com a mínim 3 vegades, acabant la frase de manera diferent cada cop. Cal publicar el vídeo a Instagram etiquetant el compte d’Easy Catalan (@easycatalanvideos) o bé enviar-lo a podcast@easycatalan.org.

Premi: Un llibre en català (novel·la o divulgació lingüística), gentilesa de la Llibreria Ona. Hi haurà un primer premi i un segon premi per a cada categoria.

Termini: Fins al diumenge 14 d’abril.

Anunci de guanyadors: Dimarts 23 en un directe al canal de YouTube d’Easy Catalan per a la categoria de vídeo. Dijous 25 en un episodi de pòdcast per a la categoria d’àudio.

Altres condicions

Totes les persones majors d’edat (a partir de 18 anys) poden participar en el concurs.

El jurat estarà format per membres de l’equip d’Easy Catalan.

Per tal d’evitar conflictes relacionats amb drets d’autor, els àudios i vídeos no poden contenir cançons de fons. En cas que n’hi hagi en un vídeo o àudio, Easy Catalan es reserva el dret de desestimar-lo.

Per seleccionar els guanyadors, es valorarà sobretot l’originalitat i que els continguts siguin divertits, i en cas de triar entre dos vídeos/àudios que són molt bons, valorarem també la correcció gramatical i fonètica.

Un cop triats els guanyadors, ens posarem en contacte amb ells a través de l’adreça de correu o el compte d’Instagram des dels quals ens hagin fet arribar el seu contingut per demanar-los dades per tal d’efectuar l’enviament del premi. En cas que un guanyador no faciliti aquestes dades o refusi el premi, contactarem amb un altre participant que hagi quedat finalista el procés de tria de guanyadors.

Easy Catalan es reserva el dret de deixar un premi desert en cas que el contingut rebut no compleixi els requisits establerts en aquestes condicions, o que el nombre de participants sigui considerat insuficient per al desenvolupament correcte del concurs.

En enviar-nos un àudio o vídeo a podcast@easycatalan.org o en etiquetar-nos en un vídeo publicat a Instagram que compleix els requisits de format d’aquest concurs, entendrem que hem rebut el consentiment d’aquella persona per compartir aquell contingut en els diferents canals de què disposa Easy Catalan (YouTube, pòdcast, Instagram, etc.). Així mateix, entendrem acceptades aquestes condicions.

Les dades dels participants seran tractades amb l’única finalitat de gestionar-ne la participació al Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan i seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l’Associació Catalannets (d’ara endavant, “l’Associació”), amb domicili a C/ Granollers, 14, Sant Vicenç dels Horts, 08630 Barcelona. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar el Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan d’acord amb allò establert en aquestes bases i informar públicament sobre aquests premis. La imatge dels assistents als esdeveniments relacionats amb el Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan podrà ser captada i publicada a efectes informatius i promocionals. La base jurídica que legitima aquest tractament és l’interès legítim de l’Associació Catalannets d’informar públicament sobre el Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan. Les dades seran tractades d’acord amb allò indicat en les bases de forma indefinida en el temps fins que els interessats exerceixin els seus drets. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat a través de correu postal a qualsevol dels domicilis indicats, identificant-se com a participant o interessat en el Concurs de Sant Jordi d’Easy Catalan i dirigint-se a l’adreça d’e-mail podcast@easycatalan.org. Així mateix, si l’interessat considera vulnerat el seu dret de protecció de dades, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *