Home>>Easy Catalan>>Un mexicà pot entendre el català? | Easy Catalan 3
Easy CatalanVídeos

Un mexicà pot entendre el català? | Easy Catalan 3

En el tercer vídeo vam fer una col·laboració amb en Juan. En Juan, que en aquell moment era el responsable i presentador d’Easy Spanish, va venir a Barcelona i vam quedar-hi per fer aquest vídeo i també dos vídeos per al canal d’Easy Spanish:

Com podreu veure, aquell dia també vam conèixer la Tiana, que es va interessar pel projecte d’Easy Catalan i va venir a gravar i passar el dia amb nosaltres.

En el vídeo, en Juan participa en un repte lingüístic: un mexicà pot entendre el català? Sabrà dir en castellà el significat d’una paraula i d’una frase que els entrevistats li diuen en català? I encara més difícil: sabrà repetir els embarbussaments?

És molt interessant veure com una persona de Mèxic pot deduir o entendre unes quantes paraules i frases en català tot i no saber la llengua.

Va quedar un vídeo molt bonic i divertit, i si busqueu un vídeo per saber si un castellanoparlant pot entendre el català, no us el perdeu!

Ara mateix, en Juan té dos projectes nous: Spanish Around, en què també vam fer una col·laboració, i Juan Coronado Travel.

D'interès per a youtubers

El primer títol d’aquest vídeo no va ser “Un mexicà pot entendre el català?”. Si no recordo malament, era alguna cosa així com “Embarbussaments catalans”. Les miniatures també les vam canviar.

Miniatura inicial

Miniatura final

El vídeo el vam publicar el 17 de desembre de 2018, i ja des del principi ens vam adonar que tenia un nombre de visites inferiors a la mitjana dels nostres vídeos, però és que al setembre de 2019 feia menys de 100 visites mensuals. 

Vam decidir canviar el títol i la miniatura del vídeo i màgicament va començar a créixer de manera brutal. Tot just fer el canvi vam tenir gairebé 500 visites aquell mes. Van anar augmentant les visites fins que vam arribar a un pic de 2.000 visites a l’abril de 2020.

El nostre pitjor vídeo es va convertir en un dels millors, i tan sols vam canviar la miniatura i el títol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *