Home>>Easy Catalan>>Quins són els teus jocs de taula preferits? (DAU 2021) | Easy Catalan 34
Easy CatalanVídeos

Quins són els teus jocs de taula preferits? (DAU 2021) | Easy Catalan 34

El DAU és el festival del joc de la ciutat de Barcelona i una de les fires més importants del món on els jocs de taula són els protagonistes. A Easy Catalan som uns quants els fans d’aquest tipus de jocs, i per això no vam voler deixar escapar l’ocasió per assistir a la desena edició del festival, tafanejar una mica i preguntar a la gent pels seus jocs preferits.

Crec que aquest vídeo és molt interessant, perquè hi surten totes les parts implicades en el festival: des dels assistents i visitants mateixos, que són bàsicament jugadors habituals, fins a inventors de jocs i creadors de contingut a les xarxes sobre jocs de taula (com Aya Zholvax o La Casa del Joc), passant pel mateix director del festival, que és el senyor del barret que podeu veure a la imatge de dalt. Es diu Oriol Comas i Coma, i és tota una autoritat pel que fa als jocs de taula.

També vam poder entrevistar dos membres del Consorci per a la Normalització Lingüística, que tenien una parada de venda de jocs exclusivament en català. Entre d’altres, ens van recomanar el Codi Secret, un dels jocs més venuts els últims anys, que també es troba disponible en la nostra llengua. Tal com ens van explicar, és un joc ideal per practicar el vocabulari, així que pot ser una molt bona opció per a qualsevol aprenent de català!

Per últim, cal esmentar la participació del Matthew, de l’editorial Devir, que va patrocinar aquest vídeo. El Matthew és estatunidenc, però viu a Barcelona i aprèn català. A més a més, és seguidor d’Easy Catalan i va tenir l’amabilitat d’acompanyar-nos durant aquella jornada de novembre i d’explicar-nos quins són, per a ell, els millors jocs de taula. Voleu sentir com sona el seu català? Feu clic al play!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *