Home>>Easy Catalan>>Quina és la segona llengua més bonica del món? | Easy Catalan 61
Easy CatalanVídeos

Quina és la segona llengua més bonica del món? | Easy Catalan 61

De tant en tant, per escollir els temes dels nostres vídeos, mirem quins han sigut els vídeos més exitosos d’altres canals de la família d’Easy Languages. I aquest vídeo és un d’aquests casos. Ens vam fixar que els vídeos que van fer tant els companys d’Easy German com els d’Easy French van ser molt exitosos, així que vam decidir fer la mateixa pregunta: Quina és la llengua més bonica?

Però resulta que als catalans, si ens preguntes sobre llengües, perdem el nord. Suposo que l’època en què l’Estat espanyol i l’Estat francès han dedicat a minoritzar el català ha provocat en els seus parlants la necessitat de protegir-lo. I en realitat, no només de protegir-lo: hi ha en el món alguna nació que s’estimi més la seva llengua? Ser tan conscients que volen destruir-la, ens fa estimar-la desmesuradament.

Fa un temps ja vam publicar un vídeo en què preguntàvem als catalans si s’estimaven la llengua. I tot i que va ser un èxit, no hem vist que els altres equips d’Easy Languages hagin copiat la idea. Senzillament, perquè en el seu marc mental no té sentit…

Però tornem al vídeo que ens ocupa. Tots els catalans que vam entrevistar ens van respondre que la llengua més bonica és el català. I als nostres companys d’Easy Languages, quan van fer la mateixa pregunta, ningú els va respondre la llengua pròpia.

És per això que, finalment, el vídeo es titula així “Quina és la segona llengua més bonica del món?”

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *