Home>>Easy Catalan>>Què pots comprar amb 10 € a Barcelona? | Easy Catalan 57
Easy CatalanVídeos

Què pots comprar amb 10 € a Barcelona? | Easy Catalan 57

Què pots fer si ets a Barcelona i només tens 10 €? Aquesta és bàsicament la pregunta del vídeo: Què faries amb 10 € a Barcelona? Què podem fer amb un pressupost tan ajustat?

Així, de primer, semblen pocs diners. I després de veure el vídeo, em pregunto si no hauria sigut millor preguntar què es pot fer a Barcelona si no tens ni un duro. Perquè de fet, les respostes més interessants del vídeo són aquelles que en veure un pressupost tan baix decideixen prescindir-ne i fer propostes gratuïtes.

Amb 10 € a Barcelona pots fer més o menys el que es pot fer a la majoria de capitals europees: comprar alguna cosa per menjar, adquirir un bitllet de transport públic, comprar algun record, anar al cinema i potser a algun espectacle senzill, etc.

Però, si no tens ni un cèntim, aquí la cosa ja canvia. A París no pots anar a la platja, a Londres pocs cops pots prendre el sol, a Roma no trobaràs gaires edificis d’en Gaudí passejant… Allò que només pots fer a Barcelona, per un pressupost ben ajustat, són les coses que no costen res, que són d’accés públic i gratuït. I aquí és on es marquen diferències amb altres grans ciutats. Queda pendent per a un futur fer un vídeo així.

En tot cas, no us podeu perdre el vídeo, perquè hi ha respostes molt curioses! I en realitat, hi ha un munt de coses que només es poden fer a Barcelona amb 10 €, perquè on més pots passejar menjant un gelat i gaudint de les vistes que ofereix la Sagrada Família a tots els vianants?

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *