Home>>Easy Catalan>>Les paraulotes del català! | Easy Catalan 64
Easy CatalanVídeos

Les paraulotes del català! | Easy Catalan 64

El català és un idioma molt ric… per insultar i renegar! En diem paraulotes, d’aquest tipus de paraules que no faríem servir mai en un context formal o un ambient de poca confiança. La Sònia i la resta de l’equip van sortir al carrer per preguntar a la gent en quins contextos insulten o reneguen i quines són les paraulotes que més fan servir.

Hi ha persones, com és el cas d’una de les participants, que creuen que el català no és un idioma amb el qual es puguin dir paraulotes fortes. De fet, molta gent en fa servir de castellanes. Considero, però, que queda ben demostrat en el vídeo que es poden dir de l’alçària d’un campanar en la nostra llengua!

Quan vam començar a treballar en els subtítols del vídeo, no us mentiré, no va ser fàcil! Les paraulotes són molt relatives al context, i és per això que cadascú les fa servir a la seva manera i hi dona una intencionalitat o una altra. Us imagineu dir fill de puta de manera afable? Doncs molta gent ho fa!

En definitiva, els insults i renecs són una part imprescindible de qualsevol llengua i, encara que puguin ser malsonants en segons quins casos, hi aporten riquesa!

1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *