Home>>Easy Catalan>>Com ho fem els catalans per lligar?! | Easy Catalan 29
Easy CatalanVídeos

Com ho fem els catalans per lligar?! | Easy Catalan 29

Heus ací un dels meus vídeos preferits d’Easy Catalan, el de les estratègies per lligar dels catalans!

Aquest va ser el primer vídeo de la Sònia, que si ens seguiu o sou membres de la comunitat, segur que ja la coneixeu, perquè és part molt activa de l’equip d’Easy Catalan. La Sònia és de la Garrotxa i viu a Barcelona, on fa de professora de secundària.

Ella i la Sílvia van preguntar a la gent que passejava per Barcelona per la manera com els agrada conèixer persones, per com s’ho fan per cridar l’atenció d’algú, per si s’han emportat gaires carabasses i, també, per les històries d’amor amb les seves actuals o anteriors parelles.

A banda de les bromes i ocurrències divertidíssimes dels participants, el que més m’ha agradat és aquesta darrera part, la de parlar dels inicis de relació amb les persones que estimen. M’han semblat adorables quan passaven una mica de vergonya i molt bonics quan els brillen els ulls recordant aquests moments tan especials. Que romàntic!

Hi ha qui diu que els catalans som una mica freds i avorrits i, per tant, no servim per lligar. Però considero que aquest vídeo demostra que no és així i que cadascú, a la seva manera, és capaç de connectar i arribar a agradar a una altra persona. Com diu un dels participants, no calen més estratègiques que ser un mateix (això sí, ensenyant la millor cara!)

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *